Αγραβάνης: «Να… τριτώσει το καλό με τον ΠΑΟΚ»

Αγραβάνης: «Να… τριτώσει το καλό με τον ΠΑΟΚ»

Στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης και στο μικρό σερί που έχει χτίσει με τον Δικέφαλο φέτος ο Προμηθέας.

Ο Προμηθέας Πατρών αντιμετωπίζει σήμερα (27/4, 17:00 για την 15η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League με την ομάδα της Πάτρας να θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ανέφερε πως ο Προμηθέας έχει ως στόχο τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και όπως είπε χαρακτηριστικά θέλει να τριτώσει το καλό, μιας και τον έχει νικήσει τόσο στον αγώνα του πρωταθλήματος, όσο και σε αυτόν του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αγραβάνης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ: 

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Μετά από μια μικρή διακοπή για εμάς λόγω του Πάσχα, επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση, συνεχίζοντας το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα, με πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αντίπαλος μας είναι ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία και φυσικά δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, πέρα από τη νίκη, ώστε να διακόψουμε ένα άσχημο σερί για εμάς, με τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, που παλεύει να μπει στα Playoffs και είναι ιδιαίτερα ισχυρός και σκληροτράχηλος, όταν παίζει μπροστά στο κοινό του.

Προέρχονται από μια «κακή» ήττα για αυτούς, καθώς έχασαν στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τον Άρη και είναι δεδομένο πως θα μπουν με ένα έξτρα κίνητρο κόντρα στον Προμηθέα, ώστε να ρεφάρουν την ήττα αυτή.

Έχουμε αγωνιστεί άλλες δύο φορές εναντίον τους φέτος, αμφότερες στην Πάτρα, όπου πανηγυρίσαμε ισάριθμες νίκες. Θέλουμε να…τριτώσει το καλό, αν και γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης.

Μετά την αλλαγή προπονητή, είχαμε κάποιες μέρες στη διάθεσή μας να δουλέψουμε με τον coach Γιατρά και να αφομοιώσουμε εκ νέου τα «θέλω» του και την φιλοσοφία του. Είμαι αισιόδοξος πως ορισμένα από τα πράγματα που έχουμε δουλέψει θα αρχίσουν να αποδίδουν και στην πράξη και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ