Αγραβάνης: «Κομβικό το ματς με την ΑΕΚ, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο»

Αγραβάνης: «Κομβικό το ματς με την ΑΕΚ, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι του Προμηθέα με την ΑΕΚ (17/4), το οποίο χαρακτήρισε κομβικό, ενώ κάλεσε και τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση του Προμηθέα με την ΑΕΚ (17/4), την οποία χαρακτήρισε κομβική, ενώ κάλεσε και τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο, προκειμένου να βοηθήσει τους Πατρινούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Η αγωνιστική δράση για την ομάδα μας συνεχίζεται, με τον δεύτερο αγώνα μας για αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ σε ένα ματς ιδιαίτερα κομβικό για εμάς.

Είναι σημαντικό τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας να επιστρέψουμε στις νίκες και να αρχίσουμε να βρίσκουμε τον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό μας, ενόψει των playoffs.

Τα προβλήματα μας θα είναι και πάλι αρκετά, λόγω των τραυματισμών που μας ταλαιπωρούν, ωστόσο όσοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν την Κυριακή, πρέπει να δώσουν το 100% για 40 λεπτά, να είναι συγκεντρωμένοι και να βγάλουν ενέργεια στο παρκέ.

Θα θέλαμε επίσης σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα για την ομάδα μας να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο την Κυριακή και να μας δώσει την επιπλέον ώθηση για την νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ