Ο Μαυροκεφαλίδης ξεπέρασε τους 3.400 πόντους

Ο Μαυροκεφαλίδης ξεπέρασε τους 3.400 πόντους

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μετά το χθεσινό ματς του Ιωνικού με τον Ηρακλή μπήκε στη λίστα των παικτών που σημείωσαν 3.400+ πόντους.

Έπειτα από τη χθεσινή αναμέτρηση του του Ιωνικού με τον Ηρακλή ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μπήκε στη λίστα των παικτών που σημείωσαν 3.400+ πόντους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της πολύ σημαντικής νίκης του Ιωνικού επί του Ηρακλή συνδυάζοντας και τη σημερινή εμφάνιση του με κάποια ατομικά επιτεύγματα. Μπήκε στη λίστα των παικτών που σημείωσαν 3.400+ πόντους ενώ παράλληλα «σκαρφάλωσε» στις ιστορικές λίστες της Stoiximan Basket League στους αγώνες, τις βολές και τα ριμπάουντ.

Πιο συγκεκριμένα…

*Ο πολύπειρος φόργουορντ με τους 17 πόντους που είχε στον αγώνα με τον Ηρακλή έγινε ο 16ος στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έσπασε το «φράγμα» των 3.400 πόντων.

*Έχοντας 8/10 βολές έφτασε τις 796 εύστοχες και μπήκε στην πρώτη 15άδα της σχετικής λίστας του επαγγελματικού Πρωταθλήματος αφού ξεπέρασε τον Κώστα Τσαρτσαρή που είχε 789.

*Με τα τρία επιθετικά του ριμπάουντ έγινε ο 13ος της λίστας. Έφτασε τα 512 στην κατηγορία και ξεπέρασε τον Άντριου Μπετς που είχε 511.

*Παράλληλα ο Μαυροκεφαλίδης με τις δύο ασίστ του έγινε ο 3ος πασέρ στην τριετή ιστορία του Ιωνικού στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τις 65 και ξεπέρασε τον Βασίλη Τολιόπουλο που είχε 64 στην περσινή σεζόν.

Κατά τα άλλα για τον Ιωνικό…

*Ο Ντάνιελ Χάμιλτον ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα και με τους 25 πόντους σημείωσε την κορυφαία επίδοση των έξι εμφανίσεων του στη Stoiximan Basket League αφού είχε 24 κόντρα στο εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό H Hotels. Ο Αμερικανός είχε 20+ πόντους στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια του στο ελληνικό Πρωτάθλημα και παράλληλα σημείωσε το τρίτο του double-double αφού είχε και 12 ριμπάουντ.

Ο φόργουορντ του Ιωνικού έγινε ο πρώτος της φετινής Stoiximan Basket League που έφτασε δύο φορές σε double-double με πόντους και ριμπάουντ, έχοντας 5+ ασίστ αφού στο ματς της 20ής αγωνιστικής με τον Προμηθέα είχε 17 πόντους, 16 ριμπάουντ και έξι ασίστ. Μία φορά έφτασε σε τέτοιο συνδυασμό ο Ουσμάν Κρουμπάλι στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Λάρισας με το Λαύριο Megabolt έχοντας 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Ο Χάμιλτον είχε 5/13 τρίποντα σημειώνοντας τη 14η επίδοση 8+ άστοχων τριπόντων της φετινής Stoiximan Basket League, ενώ το ίδιο έκανε με μικρότερες επιδόσεις από την άλλη πλευρά ο Τζαμάρ Έιμπραμς (1/9).

*Ο Ιωσήφ Κολοβέρος μπήκε στην κορυφαία πεντάδα των «κλεφτών» της ομάδας της Νίκαιας στη Stoiximan Basket League. Με τα δύο κλεψίματα που έκανε, έφτασε τα 23 και ξεπέρασε τον Βασίλη Τολιόπουλο που είχε 21 στην περσινή σεζόν.

*Ο Μουσταφά Μουχαϊμίν τελείωσε το παιχνίδι χωρίς να ευστοχήσει σε κάποιο από τα πέντε σουτ δύο πόντων που επιχείρησε. Ήταν η 11η μηδενική επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος με τουλάχιστον πέντε προσπάθειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ