Λυκογιάννης: «Κίνητρο η παρουσία στα play off της Basket League»

Λυκογιάννης: «Κίνητρο η παρουσία στα play off της Basket League»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για τα play off της Basket League και τόνισε ότι η παρουσία του ΠΑΟΚ αποτελεί κίνητρο.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, γεγονός που για να πετύχει χρειάζεται απαραίτητα να κερδίσει τις δύο αναμετρήσεις που του απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Basket League, αρχής γενομένης από την αυριανή, στη Ρόδο, απέναντι στην Κολοσσό.

Μια «μονομαχία», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α1 (16:45,ERT SPORTS 3, ERTFLIX), για την οποία ο Αρης Λυκογιάννης μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του όλους τους παίκτες του, με εξαίρεση τον Απόστολο Ρούμογλου. Ο νεαρός γκαρντ ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από τραυματισμό στη μέση και εξακολουθεί να κινείται με πρόγραμμα θεραπείας.

Ο «Δικέφαλος» αφίχθη, αργά σήμερα το μεσημέρι, στο νησί των Ιπποτών και το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του για το ματς.

Για την προσπάθεια που θα καταβληθεί αύριο στο παρκέ εκφράστηκε , μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων». Ο Αρης Λυκογιάννης ανέφερε: «Βασικός στόχος για την ομάδα μας, είναι να παρουσιάσει μία καλή εικόνα στα δύο παιχνίδια που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι στη Ρόδο. Πρέπει να παρουσιαστούμε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι για 40 λεπτά. Οτιδήποτε λιγότερο δεν θα είναι αρκετό, γιατί παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα όπου μόλις τρεις ομάδες έχουν περάσει από εκεί.

Ο Κολοσσός έχει καλή χημεία, παίζει καλό μπάσκετ και έχει εξασφαλίσει ήδη την 3η θέση. Εμείς από την πλευρά μας, έχοντας ορατό ακόμη το ενδεχόμενο της εισόδου στα πλέι οφ, ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε δύο νίκες και αυτό από μόνο του πρέπει να είναι μεγάλο κίνητρο για να είμαστε αυτοί που πρέπει, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Η αποστολή που «πέταξε» από τη Θεσσαλονίκη για τη Ρόδο, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, απαρτίζεται από τους καλαθοσφαιριστές: Ντιμίτρι Ρίβερς, Αντονι Λι, Φιλ Γκριν, Αντρέα Χριστοδούλου, Τζερμέιν Λοβ, Νίκο Καμαριανό, Ντέιβιντ ΝτιΛίο , Βαγγέλη Μάντζαρη, Γιώργο Καμπερίδη, Βασίλη Τολιόπουλο, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Νέιτ Ρένφρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ