Λυκογιάννης: «Δεν είχαμε περιθώρια…»

Λυκογιάννης: «Δεν είχαμε περιθώρια…»

Στην αναγκαιότητα της νίκης κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας αναφέρθηκε ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια σημαντική νίκη με 81-76 κόντρα στον Απόλλων Πάτρας και στη συνέντευξη Τύπου ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στη σημασία αυτού του αποτελέσματος μετά από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Όσα είπε ο Λυκογιάννης:

«Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχαμε πολλά περιθώρια. Αυτό έβαλε μεγαλύτερη πίεση σε εμάς. Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ήρθαμε σε μια καλή ισορροπία στα ποσοστά μας, όπως στο σουτ απ’ έξω. Ελέγξαμε καλά το παιχνίδι και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε μια απώλεια να διαχειριστούμε, αυτή του Καμπερίδη».

Για την αδυναμία στο αμυντικό ριμπάουντ:

«Δεν έχει να κάνει με τη συγκέντρωση, πολλά επιθετικά που πήρε ο αντίπαλος έγιναν στο τελευταίο λεπτό. Φυσικά υπήρξαν στιγμές ολιγωρίας, έχουν καλούς παίκτες στη θέση «4» και «5». Είχαμε επικεντρωθεί στον Σίμονς και στο Μήτρου Λονγκ, ώστε να μην δημιουργήσουν περιφερειακές φάσεις. Να τους οδηγήσουμε μέσα στη ρακέτα κι όχι να κάνουν πολλά σουτ».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα στο ματς με τον Άρη:

«Πρέπει να συγκρατήσουμε την πληροφορία που έχει να σχέση με τη συνδυαστική άμυνα του Άρη. Σου επιτρέπουν τα περιφερειακά σουτ, ωστόσο είναι ομάδα που τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πως να διαχειριστούν την ατμόσφαιρα και τους οπαδούς. Πρέπει να βρεθούν σε καλή μέρα τα ατού μας, ωστόσο δεν έχουμε πολλές μέρες. Ο Καμπερίδης διένυε μια καλή εβδομάδα και γι’ αυτό βρέθηκε στην αρχική πεντάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ