Τακιανός: «Κάναμε μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη»

Τακιανός: «Κάναμε μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη»

Ο Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε στη νίκη της Λάρισας επί του Προμηθέα, αλλά και στην εξαιρετική πορεία που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του.

Η Λάρισα συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία επικρατώντας του Προμηθέα Πάτρας με σκορ 84-77, την ίδια στιγμή που οι Θεσσαλοί έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα πλέι-οφ της Basket League.

Στις δηλώσεις του, ο Φώτης Τακιανός, αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη, ενώ ανέφερε πως στόχος της ομάδας του είναι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Τακιανός:

«Κάναμε μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη. Προσπαθούμε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος να πετύχουμε τον τρίτο κατά σειρά στόχο. Ο πρώτος ήταν να σωθούμε, ο δεύτερος να μπούμε στα playoffs και ο τρίτος το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Η σημερινή μας νίκη μάς δίνει ένα πολύ σπουδαίο βήμα για να μπορέσουμε να αποφύγουμε την έβδομη θέση.

Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο η ενέργεια και η συγκέντρωσή μας στην άμυνα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Στο δεύτερο περιμέναμε την αντίδραση του Προμηθέα, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, περιορίσαμε την επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων μέσα στο καλάθι και παίκτες κλειδιά.

Δεν περιορίσαμε τα σουτ τριών πόντων, αλλά στο τέλος ήμασταν ψύχραιμοι και αποφασιστικοί, με αποτέλεσμα να πάρουμε τη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μας. Η δουλειά μας δεν τελείωσε σήμερα, έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι που δεν είναι εύκολο. Αν το πιστέψουμε, η τιμωρία θα έρθει άμεσα. Ο Ιωνικός είναι πολύ καλή ομάδα, πρέπει να ηρεμήσουμε και να αφήσουμε στην άκρη την κούραση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ