Πρόβλημα με Κέλι στον Άρη

Πρόβλημα με Κέλι στον Άρη

Ο Τζέιμς Κέλι ένιωσε ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση του Άρη.

Χωρίς τον Τζέιμς Κέλι έδωσε σήμερα συνέχεια στην προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Basket League, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας, (14/5), ο Αρης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον λαγονοψοϊτη, με συνέπεια ο Γιάννης Καστρίτης να επιλέξει να τον προφυλάξει από το πρόγραμμα που έκανε η ομάδα στο ‘Nick Galis Hall’. Η κατάστασή του φαίνεται πως δεν εμπνέει ανησυχία και δεν αναμένεται να τεθεί ζήτημα απουσίας του από τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για το ματς στην Αχαϊα, στο οποίο η κατάκτηση της νίκης θα τους δώσει την 5η θέση στη βαθμολογία, με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα ολοκληρωθεί αύριο με μεσημεριανή προπόνηση.

Στο Αλεξάνδρειο, ακόμη, βρέθηκε σήμερα, για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ, ο Νίκος Γκάλης. Η παρουσία του έγινε άμεσα αντιληπτή από την ομάδα παμπαίδων του Αρη, που βρίσκονταν στο γήπεδο για φιλική αναμέτρηση, οι παίκτες της οποίας εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ