Ο Μούντι πήρε από το χέρι τη Λάρισα και την οδήγησε στην… 6η θέση! (86-84)

Ο Μούντι πήρε από το χέρι τη Λάρισα και την οδήγησε στην… 6η θέση! (86-84)

Ο Στέφαν Μούντι πραγματοποίησε μια ασύλληπτη εμφάνιση (35π.) και η Λάρισα επικράτησε του Ιωνικού (86-84), για να τερματίσει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η Λάρισα με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Στέφαν Μούντι επιβλήθηκε του Ιωνικού (86-84) και ολοκλήρωσε την πορεία της στην regular season με νίκη, τερματίζοντας στην 6η θέση του ταμπλό.

Αυτό σημαίνει πως στα πλέι οφ θα συναντήσει τον 3ο Προμηθέα και όχι τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Από την άλλη πλευρά, ο Ιωνικός υποχώρησε στο 6-18, αλλά τελείωσε τη σεζόν στη 12η θέση και σώθηκε.

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, με τον Στέφαν Μούντι να αρχίζει με 11 πόντους, δείχνοντας τις προθέσεις του. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι πήραν το +2 στο δεκάλεπτο με buzzer beater του Μαυροκεφαλίδη (19-21).

Στη δεύτερη περίοδο δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ. Ο Μούντι έκανε… όργια, ενώ οι Μαυροκεφαλίδης και Αρσενόπουλος κρατούσαν τους Νικαιώτες στην αναμέτρηση (46-46).

Και στην επανάληψη χέρι χέρι πήγαιναν οι δύο ομαδές, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μικρά προβαδίσματα χάρη στον Ουσμάν Κρουμπάλι στο φινάλε του 3ου δεκαλέπτου (69-64).

Η ομάδα της Νίκαιας δεν πετούσε… λευκή πετσέτα και με τον εξαιρετικό Ντάνιελ Χάμιλτον (triple double) και τον φοβερό Μαυροκεφαλίδη ήρθε το προσπέρασμα (79-80). Μάλιστα, ο Αρσενόπουλος με ένα τρίποντο πήγε το σκορ στο 81-84, αλλά οι Θεσσαλοί δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Ο Μούντι με 2/2β. μείωσε στον πόντο, ενώ ο Μπέρζινς έβαλε μπροστά την Λάρισα και διαμόρφωσε το τελικό 86-84.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 46-46, 69-64, 86-84.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ