Πρίντεζης: «Ευλογημένος που θα παίξω σε ακόμα ένα Final Four»

Πρίντεζης: «Ευλογημένος που θα παίξω σε ακόμα ένα Final Four»

Ευλογημένος για τη συμμετοχή του σε άλλο ένα Final Four ανέφερε πως είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τονίζει ότι οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν πως μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα στο παρκέ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην κανονική περίοδο της Basket League, αλλά και φυσικά στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων τόνισε πως είναι ευλογημένος που θα αγωνιστεί ξανά εκεί, ενώ επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα μέσα στο παρκέ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης:

«Είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί στα περισσότερα παιχνίδια. Στα τελευταία 3 παιχνίδια υπήρχε ένα δικαιολογημένο άδειασμα. Στον πρωταθλητισμό πρέπει να είσαι καλύτερος και συγκεντρωμένος και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στην τελική ευθεία.

Μπορούμε να πούμε ότι πήραμε παραπάνω από αυτό που θέλαμε. Νιώθω ευλογημένος γιατί βρίσκομαι σε 3 διαφορετικά φορμάτ της ομάδας. Ήταν το 2012, το 2009 και το τώρα. Η χαρά που πηγαίνω στο Final Four είναι μεγάλη. Είναι όμορφο το συναίσθημα και καλό για το ελληνικό μπάσκετ.

Είναι μια ομάδα που αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει τρομερό δέσιμο μέσα στο παρκέ μπορούν να γίνουν σπουδαία πράγματα. Παίζει σύγχρονο μπάσκετ με ενέργεια, γρήγορο. Είχαμε διάρκεια και ένα καλό πρόγραμμα όλη τη χρονιά. Κάθε παίκτης ήταν στο 100%. Δεν είναι φαινόμενο. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ αλλά κατά βάθος δεν είναι δεδομένο. Είναι πολύ δύσκολο κάθε ομάδα να πάει στο Final Four και να το κατακτήσει.

Τα Final Four είναι περίεργα παιχνίδια. Παίζει μεγάλο ρόλο να βρεθείς σε σωστή μέρα. Παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο μας. Ο κόσμος δεν μας έχει δώσει καθόλου πίεση και μας δίνει ενέργεια. Η Εφές έχει πολύ ταλέντο έχει δύο από τα καλύτερα γκαρντ στην Ευρωλίγκα. Στα Final Four βγαίνουν και πρωταγωνιστές από το πουθενά. Θέλουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και να το ευχαριστηθούμε όλοι.

Είναι πολύ μεγάλη χαρά που θα βρίσκομαι στο Final Four. Η προετοιμασία είναι περίεργη. Ακόμα δεν πολυσκέφτομαι το Final Four. Ίσως να είναι και θέμα εμπειρίας. Το προετοιμάζεις σαν όλα τα άλλα. Κάναμε δυνατά και σκληρά παιχνίδια στα πλέι οφ. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά και να παίζουμε έτοιμοι στα παιχνίδια αυτά.

Ξέρουν όλοι πόσο μεγάλη υπόθεση είναι το Final Four. Είναι όλοι εκεί θέλει διαχείριση. Θέλει να είσαι ταπεινός και να μην κάνεις τίποτα διαφορετικό απ’ όσα έκανες όλη τη χρονιά ομαδικά και ατομικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ