Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος ο Νέντοβιτς, έπαιξε στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος ο Νέντοβιτς, έπαιξε στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αγωνίστηκε στο φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έδειξε πως είναι ετοιμοπόλεμος εν όψει playoffs.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε φιλική αναμέτρηση πριν από την έναρξη των playoffs χωρίς να κρατηθεί σκορ στο παιχνίδι και η είδηση που προέκυψε ήταν ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς έδωσε κανονικά το παρόν και είναι πανέτοιμος εν όψει των playoffs.

Οι Γιώργος Βόβορας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να πειραματιστεί εν όψει της έναρξης των playoffs. Ο Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού θα πάρει τη θέση του Στέφαν Γιόβιτς ο οποίος μετά τη νέα θλάση δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Αντίθετα δεν αγωνίστηκαν από πλευράς των «πρασίνων» οι Τζέρεμι Έβανς (τράβηγμα στον δικέφαλο) και Βασίλης Καββαδάς (θλάση στην αριστερή γαστροκνημία) όπως επίσης και οι Σαντ Ρος (σ.σ. ένιωσε ένα τσίμπημα στη μέση) και Μέικον (σ.σ. ενόχληση στο λαγονοψοΐτη).

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση των δύο ομάδων βρέθηκε και ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο ΟΑΚΑ μαζί με τον Κώστα Τσαρτσαρή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ