Άρης: Στη διάθεση του Καστρίτη ο Κέλι παρά τον θάνατο της μητέρας του

Άρης: Στη διάθεση του Καστρίτη ο Κέλι παρά τον θάνατο της μητέρας του

Ο Τζέιμς Κέλι θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη ενόψει των πλέι-οφ της Basket League, παρά την απώλεια της μητέρας του.

Παρά τον θάνατο της μητέρας του, ο Τζέιμς Κέλι θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη ενόψει των πλέι-οφ της Basket League, όπως έκανε γνωστό μέσω σχετικής της ενημέρωσης η ΚΑΕ Άρης.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Τζέιμς Κέλι «έχασε» τη μητέρα του, Νταρλίν, την Τετάρτη 18/05. Το χτύπημα ήταν μεγάλο. Ειδικά με δεδομένο ότι πριν από λίγα χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, όταν ο 29χρονος σέντερ αγωνιζόταν στο Ισραήλ και δεν μπόρεσε να τον «αποχαιρετήσει».

Ο Άρης δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, από το να επιτρέψει στον Τζέιμς να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, μετά από αυτό το τραγικό συμβάν. Έκανε το ίδιο όταν έγινε γνωστό το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, στις αρχές του Φεβρουαρίου. Όμως ο ίδιος, παρά το δράμα που ζει, επέλεξε να μείνει στη Θεσσαλονίκη και να αγωνιστεί στη μνήμη της Νταρλίν Κέλι.

«Είναι αυτό που ήθελε και η ίδια. Να αγωνιστώ ως το τέλος. Έχουμε μία αποστολή να φέρουμε εις πέρας και θα είμαι εδώ», ήταν το μήνυμα του Τζέιμς στους ιθύνοντες του Άρη.

Ο Κέλι προπονήθηκε κανονικά σήμερα Παρασκευή και θα ακολουθήσει την αποστολή του Άρη στην Αθήνα, το Σάββατο 21/05, για τον αγώνα της Κυριακής (22/05) με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στην αυλαία των play offs της Stoiximan Basket League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ