Γουάιτ: «Πάμε δυνατά, να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο»

Γουάιτ: «Πάμε δυνατά, να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο»

Ο Οκάρο Γουάιτ αναφέρθηκε στην έναρξη των πλέι οφ, στα οποία ο Παναθηναϊκός στην πρώτη φάση βρίσκει απέναντί του τον Άρη, ενώ τόνισε ξανά τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου».

Ο Οκάρο Γουάιτ μίλησε για τα πλέι οφ και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη και υπογράμμισε πως το τριφύλλι ξεκινάει το ταξίδι του για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το blog του Αμερικανού φόργουορντ στον ΕΣΑΚΕ:

«Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε και πλέον μπαίνουμε στην πιο καθοριστική φάση της σεζόν, τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο ώστε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο και να προκριθούμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, γεγονός που μας στεναχώρησε ιδιαίτερα. Ωστόσο, έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε καλά τη σεζόν.

Πρώτος μας αντίπαλος είναι ο Άρης, ο οποίος έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά και ενδεχομένως να δικαιούταν να τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Όπως έχω ξαναπεί, όμως, εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Τους σεβόμαστε όλους αλλά θέλουμε να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Πάμε δυνατά τώρα που έφτασε η στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ