ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Άρης τερμάτισε στην 7 η θέση της κανονικής περιόδου στην A1 και έτσι έχει δύσκολο ζευγάρωμα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για μια θέση στα ημιτελικά των πλέι οφ. Ηττήθηκε με 109-79 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, στην Αθήνα, αφού εκτός των Κέλι (19 π), Τζούστον (13 π) και Κόουαν (10 π), η ομάδα δεν μπόρεσε να βρει παίκτες να… τραβήξουν στο σκοράρισμα. Σοβαρό θέμα στην άμυνα, σε όλο το ματς, επέτρεψε στους πράσινους να πετύχουν 100+ πόντους και να φτάσουν σε άνετη επικράτηση. Απόψε, η σειρά μεταφέρεται στο «Αλεξάνδρειο», με τους Θεσσαλονικείς να στοχεύουν στην ισοφάριση και το 1-1.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στη 2 η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια της σεζόν, με 22-2, έχοντας μια ήττα παραπάνω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι πράσινοι, μετά τη χειρότερη σεζόν της ιστορίας τους στην Ευρωλίγκα και με τον Βόβορα να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος, θα παλέψουν για τον τίτλο ώστε να σώσουν μια καταστροφική χρονιά. Επικράτησαν με 109-79 του Άρη στην πρώτη αναμέτρηση, στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως κορυφαίους τους Παπαπέτρου (19 π), Οκάρο (16), Νέντοβιτς (15) και Μποχωρίδη (12). Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο νεοφερμένος Σίβα (11 πόντοι, 3 ασίστ). Απόψε η πράσινοι δίνουν μάχη με τον Άρη, στην Θεσσαλονίκη, με στόχο τη νίκη και το 2-0, για να αγκαλιάσουν την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:30 της Τρίτης.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Καστρίτης: «Μπράβο στα παιδιά, τους βγάζω το καπέλο»

O Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό, αποθεώνοντας τους παίκτες του για την προσπάθειά τους.

Όσα είπε ο Καστρίτης:

«Υπήρξε απογοήτευση καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για το ότι χάσαμε την 5η θέση. Δεν το διαχειριστήκαμε πολύ καλά, είναι και αυτό μέρος της διαδικασίας. Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τους τελικούς.

Μπράβο στα παιδιά μας, είχαμε και θέματα τραυματισμών, δεν προπονηθήκαμε κανονικά. Ο Κέλι είχε χάσει τη μητέρα του. Τους βγάζω το καπέλο ανεξαρτήτου αποτελέσματα. Ξέρουμε πόσο σκληρά δουλεύουν. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αντίδραση με όσες δυνάμεις έχουμε. Θα δώσουμε το καλύτερό μας δυνατό. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο και να χειροκροτήσει την ομάδα».

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Βόβορας: «Είχαμε καλά διαστήματα, αλλά πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας»

Ο Γιώργος Βόβορας σχολίασε την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη και τη συνέχεια των «πρασίνων» στα playoffs.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είχαμε καλά διαστήματα, πρέπει να κρατήσουμε αυτό. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει ταχύτητα. Είχαμε καλά διαστήματα και πρέπει να κρατήσουμε την αμυντική μας νοοτροπία. Στη δεύτερη περίοδο δεν είχαμε την ίδια νοοτροπία, πράγμα λογικό, αλλά είμαστε στα Play-Offs και πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας.

Δεν έχουμε κάνει ακόμα προπόνηση όλοι μαζί. Τα παιχνίδια μας βοηθούν να βρούμε χημεία. Έχουμε μπροστά μας ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στο “Αλεξάνδρειο”, περιμένουμε από τον Άρη να βγάλει αντίδραση. Τώρα θα
συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ