Ολυμπιακός: Επέστρεψαν οι δανεικοί και έπιασαν δουλειά στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Επέστρεψαν οι δανεικοί και έπιασαν δουλειά στο ΣΕΦ

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που είχαν δοθεί δανεικοί, επέστρεψαν στους Ερυθρόλευκους και ξεκίνησαν προπονήσεις στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League, μετά το Final Four, όπου αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο το Περιστέρι, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη (25/5, 19:30).

Κι ενώ οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τρεις παίκτες που είχαν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, σε ομάδες της λίγκας, να επιστρέφουν στους Πειραιώτες.

Ο λόγος για τους Ιωσήφ Κολοβέρο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη και Παναγιώτη Τσάμη, οι οποίοι έχουν επιστρέψει στο ΣΕΦ και πλέον ακολουθούν μεταβατικό στάδιο προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του προπονητικού τιμ του Ολυμπιακού, με στόχο να μην μείνουν εντελώς εκτός ρυθμού.

Το αν θα παραμείνουν στους Ερυθρόλευκους τη νέα αγωνιστική περίοδο ή θα δοθούν εκ νέου δανεικοί είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του, μετά το πέρας του πρωταθλήματος, και φυσικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ