«Βλέπει» Καντζούρη για τη νέα σεζόν η ΑΕΚ

«Βλέπει» Καντζούρη για τη νέα σεζόν η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα κοιτάζει ήδη την επόμενη σεζόν και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ηλία Καντζούρη για την άκρη του πάγκου της.

Η σεζόν τελείωσε νωρίς για την ΑΕΚ με τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάζουν την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Το πιο σημαντικό θέμα για την Ένωση τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο προπονητής που θα αναλάβει να την οδηγήσει στο επόμενο πρωτάθλημα. Και ο πρώτος στόχος φέρεται να είναι ο Ηλίας Καντζούρης. Ο Έλληνας τεχνικός βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, την σεζόν 2018-19, ως βοηθός του Λούκα Μπάνκι.

Τα τελευταία 2 χρόνια βρίσκεται στον Κολοσσό Ρόδου, παρουσιάζοντας πολύ καλό έργο και τις 2 χρονιές, με μια ομάδα που έπαιζε ωραίο μπάσκετ και ειδικά φέτος έκανε μια τεράστια υπέρβαση τερματίζοντας πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σημαντικό επίσης είναι, ότι έχει εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο καθώς ήταν βοηθός επί μια τετραετία στην Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι, που συμμετείχε στην Ευρωλίγκα.

Ο Ηλίας Καντζούρης είναι θετικός στο να αναλάβει την ΑΕΚ και στις πρώτες επαφές δείχνει ότι υπάρχει έδαφος για συμφωνία. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει, ενώ η ΑΕΚ εξετάζει και μια δεύτερη περίπτωση από το εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ