Παπαντωνίου: «Ζούμε ένα όνειρο»

Παπαντωνίου: «Ζούμε ένα όνειρο»

Ο Νώντας Παπαντωνίου στάθηκε στις μεγάλες στιγμές που ζει η Λάρισα μετά την πρόκριση της στην ημιτελική φάση της Basket League.

Στις μεγάλες στιγμές που βιώνουν όλοι στη Λάρισα στάθηκε ο Νώντας Παπαντωνίου στη συνέντευξη Τύπου για τα ημιτελικά.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ζούμε ένα όνειρο και στην ομάδα και στην πόλη, είναι πολύ μεγάλο. Θέλαμε να κερδίσουμε και στον κόσμο της Λάρισας. Και τώρα καταφέραμε να κάνουμε. Στόχος είναι να απολαύσουμε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Και μία νίκη θα είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς», ανέφερε ο άσος της Λάρισας και συνέχισε υπογραμμίζοντας το σημείο που άλλαξε πολλά για την πορεία της ομάδας στην εφετινή σεζόν.

Οι αλλαγές των ξένων άλλαξαν επίπεδο την ομάδα. Παρά κάποιους τραυματισμούς, δείξαμε συνέπεια και φτάσαμε στον τελικό στόχο των πλέι οφ. Θέλαμε να αποφύγουμε στα προημιτελικά Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, κερδίσαμε και μια πολύ καλή και σταθερή ομάδα όπως ο Κολοσσός. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και διάθεση», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ