ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός μετά το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, ρίχτηκε στη μάχη των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ως πρώτος (23-1 ρεκόρ) και έτσι μονομάχησε στα προημιτελικά με το Περιστέρι που τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα κλείδωσαν την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 Basket Leagu, μετά τη νίκη (79-67) στο πρώτο ματς, στο Φάληρο και το 92-57 στο δεύτερο παιχνίδι. Πλέον, οι σειρές που ακολουθούν, κρίνονται στις τρεις νίκες. Κορυφαίοι στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στους Περιστεριώτες οι Βεζένκοβ (15), Ντόρσεϊ (13) και Σλούκας (10), ενώ ο Ουόκαπ πέτυχε 9 πόντους.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Ο Προμηθέας τερμάτισε στην 5η θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 μπάσκετ και έτσι απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με ρεκόρ 12-12. Με εξαιρετικές εμφανίσεις και στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά των πλέι οφ, αφού επικράτησε με 95-82 εκτός έδρας και με 77-75 (παρ.) στο γήπεδό της. Τώρα, κοντράρεται με την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας, που συμμετείχε μάλιστα και στο φετινό Φάναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 20:00 της Δευτέρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Live Streaming | Πρίντεζης: «Το πρωτάθλημα είναι βασικός στόχος»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον βασικό στόχο των ερυθρόλευκων που είναι το πρωτάθλημα αλλά και για την εμπειρία του Final 4.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε τη συνέντευξη Τύπου πριν από την έναρξη της ημιτελικής σειράς με τον Προμηθέα και ανέφερε τα εξής: «Θέλω να σταθώ στο ότι δυο ομάδες από την επαρχία βρίσκονται στα ημιτελικά. Είμαι τυχερός γιατί είχα παίξει κι εγώ μια χρονιά στη Λάρισα κι έχω ζήσει την αγάπη που έχουν για το μπάσκετ.

Σίγουρα για εμάς το πρωτάθλημα είναι βασικός στόχος. Έχουμε πετύχει τους άλλους δυο, να γυρίσει η ομάδα στους τίτλους και να αγωνιστεί ξανά στο Final 4. Υπήρχε ένα άδειασμα με το Περιστέρι στο πρώτο ματς, όμως όλοι έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να είμαστε σωματικά και πνευματικά έτοιμοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Όσον αφορά την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final 4 της EuroLeague, είπε: «Είναι μεγάλη εμπειρία το Final 4 για κάθε παίκτη. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο και για κάθε παίκτη που μπορεί να σε κάνει μόνο καλύτερο, αγωνιστικά και πνευματικά. Βγαίνεις πιο έτοιμος. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ