Ο Βεζένκοφ… κέρασε για την παρουσία του στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague (pics)

Ο Βεζένκοφ… κέρασε για την παρουσία του στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague (pics)

Μετά και την ανάδειξή του σε μέλος της καλύτερης 5άδας της Ευρωλίγκας. ο Βεζένκοφ θέλησε να κάνει το τραπέζι στους προέδρους, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του Ολυμπιακού

Κάτι παραπάνω από εξαιρετικό είναι το κλίμα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει το εισιτήριο για τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος και περιμένει το αντάμωμα με τον Παναθηναϊκό ή τη Λάρισα. Λίγες μέρες πριν την πρώτη μάχη, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν αμέλησε το κέρασμά του για την ανάδειξή του σε μέλος της καλύτερης 5άδας της Ευρωλίγκας.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε πράξη την υπόσχεσή του, με τους «ερυθρολεύκους» να δίνουν το παρών σε παραθαλάσσιο εστιατόριο.

Ο Βεζένκοφ…. τραπέζωσε τους πρόεδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, και όλο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας για την παρουσία του στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

«Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ήταν πολλές, αλλά ο Σάσα Βεζένκοφ δεν αμέλησε το κέρασμα για την ανάδειξή του σε μέλος της καλύτερης 5άδας της Ευρωλιγκας», ανέφερε στην ανάρτησή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ