ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ LiveStreaming:

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια της σεζόν, με 22-2, έχοντας μια ήττα περισσότερη από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι, μετά τη χειρότερη σεζόν της ιστορίας τους στην Ευρωλίγκα και με τον Βόβορα να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος, θα παλέψουν για τον τίτλο ώστε να σώσουν μια καταστροφική χρονιά. Ξεπέρασαν με σχετική άνεση το εμπόδιο του Άρη, επικρατώντας με 2-0 στη σειρά των προημιτελικών. Οι πράσινοι μονομαχούν με τη Λάρισα και οι δύο ομάδες είναι στο 2-2 στην σειρά. Ο νικητής τα παίρνει όλα και το κυριότερο είναι ότι παίρνει το εισιτήριο για τους μεγάλους Τελικούς της StoximanBasketLeague.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Η Λάρισα τερμάτισε στην 6η θέση της κανονικής περιόδου στην A1 και έτσι δοκιμάστηκε με τον Κολοσσό Ρόδου στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Με τη σειρά στα προημιτελικά να ολοκληρώνεται στις δύο νίκες, επικράτησε με 71-63 στη Ρόδο και 83-82 (παράταση) στο δεύτερο ματς κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Στα ημιτελικά των πλέι οφ της BasketLeague ο δείκτης δυσκολίας ανέβηκε αισθητά, αλλά η Λάρισα δείχνει χαρακτήρα και είναι μπροστά στην μεγαλύτερη έκπληξη της ιστορίας της. Έχει νικήσει τα 2 ματς, κόντρα στον Παναθηναϊκό, εντός έδρας και θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση με μία νίκη στο ΟΑΚΑ. Το τελευταίο παιχνίδι στην Λάρισα, έληξε με 74-62 και με αυτόν τον τρόπο ισοφαρίστηκε η σειρά. Τώρα οι δύο ομάδες παίζουν έναν… Τελικό, για τους… Τελικούς.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:30 της Τετάρτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ LiveStreaming | Παπαντωνίου: «Αν μείνουμε κοντά στο σκορ, θα έχουμε τύχη για κάτι που θα μείνει στην ιστορία»

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου:

«Και τελικά το όνειρο συνεχίζεται. Έγινε το 2-2 στη σειρά σ’ έναν αγώνα που ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς και στο τέλος δίκαια κερδίσαμε.

Στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με την ώθηση και την ενέργεια που πήραμε από τον κόσμο της Λάρισας πήραμε έξτρα κίνητρο και μας ώθησαν σε αυτές τις δύο πολύ μεγάλες και ιστορικές νίκες για τον σύλλογο.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ LiveStreaming | Τακιανός: «Δείξαμε ψυχολογία και χαρακτήρα»

Το αυριανό παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό. Ο Παναθηναϊκός έχει άλλο πρόσωπο στο ΟΑΚΑ. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αν καταφέρουμε να περιορίσουμε τους Ιωάννη Παπαπέτρου, ΝεμάνιαΝέντοβιτς και ΝτάριλΜέικον και μείνουμε κοντά στο σκορ έως το στο τέλος, τα τελευταία λεπτά θα έχουμε τύχη για κάτι που θα μείνει στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Εμείς παίζουμε χωρίς άγχος και χωρίς πίεση. Απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές που ζούμε και στα αποδυτήρια της ομάδας χαιρόμαστε ο ένας για τον άλλον. Το κλίμα είναι πολύ καλό και έχουμε ακόμη όρεξη για τη συνέχεια των playoffs».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ