Σλούκας: «Ελέγξαμε το παιχνίδι, πάμε για το 2-0»

Σλούκας: «Ελέγξαμε το παιχνίδι, πάμε για το 2-0»

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και έδωσε το σύνθημα για τον δεύτερο τελικό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 74-61 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Κώστας Σλούκας στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήλεγξαν τον ρυθμό και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη.

Ο διεθνής γκαρντ, που είχε 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι που ακολουθεί στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να κάνουν το 2-0 στη σειρά των τελικών.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Κάναμε ένα μεστό παιχνίδι, ελέγξαμε τον ρυθμό και φτάσαμε σε μια εύκολη νίκη παρόλο που ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα.

Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, διαφορετικό από όλα τα άλλα. Είχαμε καλό διάβασμα στην επίθεση. Συμπαγής η άμυνά μας, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, κάναμε κάποια λάθη, θα τα δούμε και πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Ευελπιστώ να κάνουμε το 2-0. Ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει, είναι διαφορετικός μέσα στο ΟΑΚΑ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Για το γεγονός ότι το ματς έγινε Σάββατο και όχι Κυριακή: «Μέσα σε τρεις μέρες δεν πέφτει η απόδοση των παικτών. Μπορούμε να πούμε πως και εμείς καθόμασταν οκτώ μέρες και χάσαμε τον ρυθμό μας. Δεν ισχύει αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ