Κρίνονται πολλά στο Game 2

Κρίνονται πολλά στο Game 2

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Nations League και τη Basket League.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Nations League και τη Basket League.

Πολωνία – Βέλγιο (21:45): Λίγες μέρες μετά από εκείνο το 6-1 των Βέλγων απέναντι στους Πολωνούς, οι δύο ομάδες τα λένε και πάλι αυτή τη φορά στη Βαρσοβία. Με τους Πολωνούς να… διψούν για ρεβάνς έπειτα από τη βαριά ήττα στις Βρυξέλλες, σε ένα ματς που ναι μεν προηγήθηκαν με τον Λεβαντόφσκι, αλλά μετά δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τους υπερηχητικούς εκείνη τη βραδιά Βέλγους. Δεν είχε συνέχεια πάντως αυτή η εμφάνιση για το Βέλγιο. Στην Ουαλία προηγήθηκε με τον Τίλεμανς στο 51′, αλλά οι Βρετανοί κατάφεραν να βρουν γκολ ισοφάρισης.

Τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε η Ουαλία σκόραρε με τον Μπρέναν Τζόνσον και πήρε εκείνο που δικαιούτο από το ματς. Οι Ουαλοί κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τους Βέλγους, δεν τους φοβήθηκαν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Πολωνία και Βέλγιο ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς και ο νικητής θα καταφέρει να μείνει κοντά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Εκεί που βρίσκεται η Ολλανδία, η οποία έχει εφτά βαθμούς και είναι αήττητη μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια.

Πολωνία – Βέλγιο (21:45): Οι Πολωνοί πάντως ήταν οι πρώτοι που κατάφεραν να σταματήσουν τους Ολλανδούς, οι οποίοι παρουσάζουν θέαμα και ουσία έως τώρα. Μάλιστα η παρέα του Λεβαντόφσκι κατάφερε να αιφνιδιάσει τους οράνιε και προηγήθηκε με 2-0 στο 49′. Με γκολ των Κας και Ζιλενίνσκι. Οι Ολλανδοί αντέδρασαν πολύ γρήγορα. Στο 51′ ο Κλάασεν μείωσε σε 1-2 και στο 54′ ο Ντάμφρις έκανε το 2-2 σε ένα ματς που είδαμε τρία γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών. Οι Ολλανδοί είχαν πολύ ματς μπροστά για την ολική ανατροπή, πίεσαν, είχαν ευκαιρίες, έκαναν 17 τελικές. Αλλά η Πολωνία άντεξε και κράτησε την ισοπαλία.

Πως να κερδίσω στο στοίχημα

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Εκείνο το 6-1 του προηγούμενου αγώνα ήταν μάλλον… υπερβολικό. Καλύτερη ομάδα το Βέλγιο, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά από τους Πολωνούς. Οι οποίοι λύγισαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στις Βρυξέλλες και δέχτηκαν πέντε γκολ. Θα είναι πιο ανταγωνιστικοί τώρα, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα τους, χωρίς να είναι πάντως το φαβορί. Ψηλά το σετ αποδόσεων, θα πάμε όμως σε μια επιλογή όπως στο πρώτο ματς. Με γκολ. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal & Over 2,5 γκολ συνολικά σε απόδοση 2.35 (Pamestoixima).

Τι είναι το Ασιατικό Χάντικαπ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:00): Χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 το Σάββατο στο ΣΕΦ, και εμείς χάσαμε το στοίχημα για ένα πόντο. Η προσέγγιση βέβαια ήταν λάθος, καθώς περίμενα πιο ανταγωνιστικό και αν πληρωνόμασταν θα γινόταν λόγω της χαλάρωσης των «ερυθρόλευκων». Σήμερα οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα παίζουν τα… ρέστα τους μπροστά στο κοινό τους, καθώς αν η σειρά πάει στο 2-0, τι πιθανότερο βάσει και της δεδομένης ανωτερότητας των αντίστοιχων του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι η… «σκούπα».

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:00): Ο Παναθηναϊκός λογικά θα βγάλει αντίδραση και δύσκολα θα δείξει τέτοια κακή εικόνα… παραίτησης. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αν οι Νέντοβιτς, Μέικον και Παπαγιάννης μπουν κανονικά στην επιθετική εξίσωση, θα υπάρχουν πιθανότητες για το 1-1. Έκτη σερί ήττα από τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις σε μία σεζόν άλλωστε θα είναι πολλές. Ασφαλώς και οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίξουν και καλύτερη άμυνα, πράγμα που θα τους βοηθούσε απέναντι σε έναν μέτριο πλην πρώτου δεκαλέπτου αντίπαλο στο Game 1.

Τι είναι το Head to Head στο στοίχημα

Ο Ολυμπιακός, θα θελήσει να παίξει καλύτερα για να κάνει την τρίτη νίκη στην έδρα του αντιπάλου φέτος και να αγκαλιάσει τον τίτλο. Όμως έχει προετοιμαστεί μία δύο σημαντικά προβλήματα, καθώς Σακίλ ΜακΚίσικ και Λιβιό Ζαν Σαρλ δεν προπονήθηκαν χθες με την ομάδα λόγω διαστρέμματος και στομαχικών διαταραχών αντίστοιχα. Η απόφαση για την συμμετοχή τους θα ληφθεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός κερδίζει αρκετό έδαφος στην αναμέτρηση. Ακόμα και αν μπουν στην δωδεκάδα όμως, σίγουρα θα είναι επηρεασμένοι.

Ασφαλώς και οι φιλοξενούμενοι έχουν λύσεις στο ρόστερ για να τους αντικαταστήσουν, όμως ειδικά ενδεχόμενη απουσία του πρώτου στο συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως παίξει ρόλο. Γι’ αυτό και θα ανεβάσω το υπέρ των γηπεδούχων χάντικαπ και θα ποντάρω στο αν χάσουν, να είναι μέχρι επτά πόντους διαφορά. Μαζί με ένα όριο στο σύνολο των πόντων που μας καλύπτει, ακόμα και αν ο νικητής κριθεί στους 80-82 πόντους, πράγμα που βάσει εικόνας και πίεσης σε αυτά τα παιχνίδια το βλέπω δύσκολο. Πάμε στοίχημα με «άσο» στους +7,5 πόντους, μαζί με under 166,5 στο σύνολο, που πληρώνει στο 1.94 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το Στοίχημα Online

Από ειδικά στοιχήματα παικτών, μου αρέσει το Over 10,5 στους πόντους του Γιώργου Παπαγιάννη σε απόδοση 1.95 (Stoiximan), καθώς πιστεύω πως θα υπάρχει απόψε πλάνο για να τροφοδοτηθεί περισσότερο και να σκοράρει. Στην ίδια απόδοση, βρίσκω και το να εκτελέσει Over 2,5 βολές ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν άστοχος και εκνευρίστηκε πολύ από το παιχνίδι και τα λόγια των αντιπάλων του, όμως απόψε τον περιμένω πιο συγκεντρωμένο και επιθετικό προς το αντίπαλο καλάθι.

Τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα;

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ