Τακιανός: «Στο -21 δείξαμε τον χαρακτήρα που χτίσαμε στα πλέι-οφ»

Τακιανός: «Στο -21 δείξαμε τον χαρακτήρα που χτίσαμε στα πλέι-οφ»

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για την ανατροπή της Λάρισας και τη νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας.

Η Λάρισα έκανε μια πολύ μεγάλη ανατροπή επιστρέφοντας από το -21 και κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας, όντας πλέον μία νίκη μακριά από την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο Φώτης Τακιανός τόνισε στις δηλώσεις του πως ήταν ένα σπουδαίο ματς και ότι περίμενε την αντίδραση του Προμηθέα, ενώ ανέφερε ότι μόλις οι παίκτες του βρέθηκαν στο -21 έδειξαν τον χαρακτήρα που είχαν έχτισαν στα πλέι-οφ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Τακιανός:

Για τα στοιχεία που έκριναν την νίκη: «Ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Θέλω να ξεκινήσω με αυτό που είπα και στο προηγούμενο παιχνίδι, ό,τι ο Προμηθέας Πάτρας είναι μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και θα αντιδράσει στο δεύτερο παιχνίδι, όπως και έγινε.

Παράγοντες όπως η ψυχολογική και σωματική κόπωση δεν μας επέτρεψαν να μπούμε στο παιχνίδι με το βαθμό συγκέντρωσης, που απαιτούταν βάση της αντίδρασης του Προμηθέα. Άρα ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ νωθροί, χωρίς ενέργεια με τους περιφερειακούς παίκτες του Προμηθέα σε τέτοιο επίπεδο, αν έχει ενέργεια να τους ακολουθήσεις είδαμε τι μπορεί να γίνει, μείναμε πίσω 21 πόντους.

Εκεί αρχίζουμε να μιλάμε για την ομάδα μας. Η ομάδα μας εκεί χρησιμοποιεί τον χαρακτήρα που έχτισε στην πορεία μας, στα πλέι οφ, στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και στην σειρά αυτή. Έχουμε χτίσει ένα μεντάλιτι νικητή, αρνηθήκαμε να χάσουμε, αντιδράσαμε και κλείσαμε το ημίχρονο, που αυτός ήταν ο στόχος να κάνουμε την διαφορά όσο μικρότερη γίνεται στο ημίχρονο, ώστε να μπορέσουμε να ανακάμψουμε και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε ένα μπάσκετ υψηλού επιπέδου και από τις δύο ομάδες. Θεωρώ ότι δεν είχαμε καθαρό όσον αφορά την επιθετική μας λειτουργεία, αλλά αμυντικά σε κρίσιμες καταστάσεις ή περιόδους, είμασταν αποτελεσματικοί και καταφέραμε και πήραμε την νίκη στο τέλος».

Για το επόμενο παιχνίδι στην Πάτρα: «Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, δηλαδή το τι κάναμε στο πρώτο ή τι κάναμε στο δεύτερο δεν έχει καμία σημασία, είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ