ΚΑΕ ΑΕΚ: «Άμεση διόρθωση της πρωτοβάθμιας απόφασης της Επιτροπής»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Άμεση διόρθωση της πρωτοβάθμιας απόφασης της Επιτροπής»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την έκτακτη τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ.

Μετά από τηλεδιάσκεψη των συλλόγων του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε να δοθεί αδειοδότηση σε 8 ομάδες, με τις 4 που είχαν «κοπεί» αρχικά να παίρνουν παράταση έως τις 30/06.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε νέα ανακοίνωση για την τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχε, υπογραμμίζοντας πως θα της παραχωρηθεί αδειοδότηση αφού προβεί η επιτροπή σε διόρθωση της πρωτοβάθμιας απόφασής της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε χθες, κατά πλειοψηφία (8-4), έπειτα από πολύωρη σύσκεψη την ακύρωση της πρωτοβάθμιας απόφασης της Επιτροπής Αξιολόγησης, έπειτα από σχετική εισήγηση της ΑΕK ΒC.

Εκτάκτως σήμερα κληθήκαμε σε τηλεδιάσκεψη κατόπιν αιτήματος τεσσάρων (4) ΚΑΕ, προκειμένου να καλυφθεί νομικό κενό, αφού με τη χθεσινή απόφαση τέθηκε «εν αμφιβόλω» η αδειοδότηση όλων των ομάδων και η συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ BC συμμετείχε με επιφύλαξη στη σημερινή διαδικασία, στην οποία μεταξύ άλλων αποφασίστηκε, όπως της παραχωρηθεί αδειοδότηση, αφού προβεί η Επιτροπή σε άμεση διόρθωση της πρωτοβάθμιας απόφασής της ως προς τα κατατεθέντα δικαιολογητικά του πλήρους φακέλου μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ