Παναθηναϊκός: Μένει ως ασίσταντ ο Βόβορας, φεύγει ο Σερέλης

Παναθηναϊκός: Μένει ως ασίσταντ ο Βόβορας, φεύγει ο Σερέλης

Ο Βόβορας θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ως βοηθός προπονητή, ενώ ο Σερέλης αποχωρεί από το Τριφύλλι και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο Λαύριο.

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, με τις απογοητευτικές εμφανίσεις του Τριφυλλιού να φέρνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά και στην τεχνική ηγεσία των Πράσινων.

Ο Γιώργος Βόβορας, που ανέλαβε στα μισά της σεζόν μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Πρίφτη, θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι ως πρώτος προπονητής. Θα είναι στο τεχνικό τιμ ως ασίσταντ, εφόσον φυσικά δώσει τη συγκατάθεσή του ο νέος προπονητής.

Αντίθετα, ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος ήταν βοηθός του Γιώργου Βόβορα, αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στον πάγκο του Λαυρίου.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Βόβορας ήταν βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό τόσο στη θητεία του Τσάβι Πασκουάλ στον «πράσινο» πάγκο όσο και στην αντίστοιχη του Ρικ Πιτίνο.

Ο Ελληνας τεχνικός είχε συνεργαστεί επίσης με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος πλέον έχει αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή στο Τριφύλλι και ψάχνει τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο τους, με στόχο να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα, που θα φανεί ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό και θα επιστρέψει σε υψηλές… πτήσεις στην Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ