Δεύτερη ανατροπή από 2-0 σε μικρούς τελικούς στην ιστορία της Basket League

Δεύτερη ανατροπή από 2-0 σε μικρούς τελικούς στην ιστορία της Basket League

Η ανατροπή που πέτυχε ο Προμηθέας κόντρα στη Λάρισα στη σειρά των μικρών τελικών της Basket League συνέβη για δεύτερη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Ο Προμηθέας ανέτρεψε τη σειρά των μικρών τελικών της Basket League από 0-2, που προηγούταν η Λάρισα, σε 3-2, κάτι το οποίο συνέβη μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Ο Προμηθέας κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση της Stoiximan Basket League κερδίζοντας τη σειρά των μικρών τελικών παρότι βρέθηκε στο εις βάρος του 2-0. Είναι κάτι που έγινε για δεύτερη φορά στην ιστορία των μικρών τελικών και τέταρτη συνολικά στην ιστορία των πλέι οφ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Αυτό έγινε στους τελικούς του 2002 από την ΑΕΚ εις βάρος του Ολυμπιακού, το 2008 στους μικρούς τελικούς από τον Πανιώνιο κόντρα στο Μαρούσι και πέρυσι στα ημιτελικά από το Λαύριο Megabolt εις βάρος του Προμηθέα.

Ήταν η 16η φορά σε 27 σειρές μικρών τελικών που η ομάδα που είχε το πλεονέκτημα της έδρας, ήταν τελικά και αυτή που την κέρδισε. Παράλληλα αυτή ήταν η 7η φορά στις 10 σειρές μικρών τελικών που κρίθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι, που νικήτρια ήταν η γηπεδούχος ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ