Γιατράς: «Η τρίτη θέση ήταν το δικό μας πρωτάθλημα»

Γιατράς: «Η τρίτη θέση ήταν το δικό μας πρωτάθλημα»

Ευχαριστημένος με την τρίτη θέση που κατέβαλε η ομάδα στην φετινή Basket League του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Προμηθέα Πατρών, Μάκης Γιατράς.

Αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά των μικρών τελικών της Basket League, τελικά ο Προμηθέας κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή κόντρα στην Λάρισα και με σκορ 3-2 να καταλάβει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των Πατρινών, Μάκης Γιατράς μετά το τέλος και του Game 5 εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Δώσαμε χαρά στον κόσμο, δεν περίμενα να έχει τόσο κόσμο σήμερα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κόσμος που γουστάρει την ομάδα και θέλει να πετυχαίνει. Η 3η θέση ήταν το δικό μας πρωτάθλημα, αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις κατά τη διάρκεια της σειράς και δικαιωθήκαμε. Υπόσχομαι πως του χρόνου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ