Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Νικ Καλάθη – Όλες οι λεπτομέρειες

Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Νικ Καλάθη – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 2ετές συμβόλαιο στον Καλάθη, με πολύ καλά χρήματα και περιμένει άμεσα το «ναι» από τον διεθνή γκαρντ.

Μια πολύ δύσκολη σεζόν ολοκληρώθηκε και ο Παναθηναϊκός ξεκινά το χτίσιμο της νέας ομάδας με στόχο να επιστρέψει πιο δυνατός. Οι Πράσινοι αναμένεται να προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές ώστε να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στη Euroleague.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει σηκώσει μανίκια και θα προσπαθήσει να κλείσει άμεσα τις περιπτώσεις που απασχολούν το «τριφύλλι». Μία από αυτές είναι και η υπόθεση του Νικ Καλάθη. Ο Έλληνας πόιντ γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα καθώς οι σχέσεις του πλέον με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί, ο έμπειρος πλέιμεϊκερ ζήτησε να αποχωρήσει παρότι έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του. Όπως είναι λογικό αρκετές ομάδες παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και μία από αυτές είναι ο Παναθηναϊκός.

Η πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός

Οι Πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση στον 33χρονο γκαρντ και περιμένουν την απάντησή του για το αν τελικά θα βάλει ξανά το «τριφύλλι» στο στήθος έπειτα από περίπου δύο χρόνια, όταν και όποτε φυσικά εξασφαλίσει την ελευθερία του από τους «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Καλάθη, με τις απολαβές του να κυμαίνονται συνολικά κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τις δύο επόμενες σεζόν. Η ελληνική ομάδα είναι αποφασισμένη να φτάσει στην οικονομική υπέρβαση για να πάρει το πολυπόθητο «ναι» του έμπειρου παίκτη.

Ο Καλάθης και ο νέος προπονητής

Η όλη υπόθεση με τον Έλληνα γκαρντ δεν έχει να κάνει με το θέμα του προπονητή. Οι Πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Ντέγιαν Ράντονιτς ο οποίος δεν τα έχει βρει με τον Ερυθρό Αστέρα ακόμα. Ο Μαυροβούνιος είναι ο βασικός στόχος, ενώ πάντα υπάρχει στο τραπέζι η εναλλακτική που ακούει στο όνομα, Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Είτε ο νέος προπονητής είναι ένας από τους δύο, είτε είναι κάποιος άλλος, το δεδομένο είναι ένα. Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του Καλάθι στον σύλλογο, ώστε να είναι εκείνος ο ηγέτης της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τρέχει το… σόου στο ΟΑΚΑ.

Πλέον αναμένουμε τις τελικές εξελίξεις, καθώς δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση, μιας και ο 33χρονος είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Ευρώπη και όπως είναι απόλυτα λογικό, αρκετές ομάδες θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους να οργανώνει το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ