Τέλος ο Καλάθης από την Μπαρτσελόνα – Άνοιξε ο δρόμος…

Τέλος ο Καλάθης από την Μπαρτσελόνα – Άνοιξε ο δρόμος…

Έσκασε η πρώτη «βόμβα» στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα με τους ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» να ενημερώνουν τον Νικ Καλάθη πως δεν βρίσκεται στα πλάνα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αρκετά... εμπόδια παρουσιάζει η αποδέσμευση του.

Τα σύννεφα στην σχέση του Νικ Καλάθη και Μπαρτσελόνα είχαν φανεί εδώ και λίγες ημέρες, με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Έλληνα γκαρντ να έχει έρθει σε ρήξη με τον προπονητή του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να πληθαίνουν μέρα με την ημέρα.

Όλα αυτά ήρθε να τα επιβεβαιώσει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα η οποία ενημέρωσε τον Νικ Καλάθη πως δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα εν όψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο η περίπτωση αποδέσμευσης του παρουσιάζει αρκετά… εμπόδια. Ο ίδιος ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της Μπάρτσα πως για να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από την Βαρκελώνη θα πρέπει να πληρωθεί στο έπακρο.

Το συμβόλαιο του πρώην άσου του «τριφυλλιού» προβλέπει για την επόμενη περίοδο 1,8 εκ. ευρώ, τα οποία ο Καλάθης δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει, κάτι που καθιστά την περίπτωση της αποδέσμευσής του από την Μπαρτσελόνα αρκετά δαπανηρή.

Με τον Καλάθη σε λίγο καιρό να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, καταλαβαίνει κανείς πως η περίπτωση του αναμένεται να προσελκύσει αρκετούς μνηστήρες οι οποίοι θα στοχεύσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ