Στην Αθήνα ο Ράντονιτς, υπογράφει στον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα ο Ράντονιτς, υπογράφει στον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα αναμένεται να φτάσει μέσα στις επόμενες ώρες ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Αποφασίζει για το μέλλον του ο Μαυροβούνιος.

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις με την υπόθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς ο οποίος φέρεται να είναι και ο «εκλεκτός» του Παναθηναϊκού για την τεχνική ηγεσία.

Δημοσίευμα από το Μαυροβούνιο χθες το βράδυ, έκανε λόγο για οριστική συμφωνία του 52χρονου προπονητή με τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από καμία πλευρά.

Η στοσελίδα του Μαυροβουνίου «rtcg.me», η οποία επικαλείται δικές της πληροφορίες και τονίζει πως ο 52χρονος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα και αναλάβει τους «πράσινους».

Ένα νέο δημοσίευμα, από τη Mozzart, αναφέρει πως ο Μαυροβούνιος θα βρεθεί σήμερα, εντός της ημέρας, στην Ελλάδα και θα αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του. Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, ο Ράντονιτς θα μιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και την Πέμπτη (30/6) θα ανακοινώσει την οριστική του απόφαση στους «πράσινους» και στον Ερυθρό Αστέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ