Εφτασε στην Αθήνα ο Ράντονιτς, μαζί με τον Ραζνάτοβιτς – Κλείνει στον Παναθηναϊκό

Εφτασε στην Αθήνα ο Ράντονιτς, μαζί με τον Ραζνάτοβιτς – Κλείνει στον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για την τεχνική του ηγεσία, Ντέγιαν Ράντονιτς. Μαζί του και ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Στην Αθήνα αφίχθησαν ο Ντέγιαν Ράντονιτς, το μεσημέρι της Τετάρτης (29/6), μαζί με τον γνωστό ατζέντη Μίσκο Ραζνάτοβιτς, από το Βελιγράδι.

Ο σκοπός της επίσκεψης του Μαυροβούνιου τεχνικού, Ντέγιαν Ράντονιτς αφορά στην πρόταση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος έχει καταθέσει πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους με τον Ράντονιτς, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε πως η προθεσμία ν’ απαντήσει λήγει την ερχόμενη Παρασκευή (1/7). Ο 52χρονος προπονητής θα ακούσει την πρόταση των «πρασίνων», στο σημερινό προγραμματισμένο ραντεβού και εν συνεχεία θα επιστρέψει στο Βελιγράδι, για να ενημερώσει σχετικά με την απόφασή του τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα.

Από την άλλη, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ταξίδεψε στην Αθήνα για να παραστεί στην επίσημη παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη από τη διοίκηση του Περιστερίου αύριο, Πέμπτη (30/6) στις 12:30, στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» Ελλάδα. Ο Ραζνάτοβιτς ήταν ο ατζέντης του Βασίλη Σπανούλη στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του και συνεχίζει να τον εκπροσωπεί και στο νέο κεφάλαιο, αυτό της προπονητικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ