Ανέβηκε στο 1,2 εκατ ευρώ ο Ολυμπιακός για τον Ντόρσεϊ

Ανέβηκε στο 1,2 εκατ ευρώ ο Ολυμπιακός για τον Ντόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός δείχνει στην πράξη ότι θέλει να κρατήσει τον διεθνή άσο.

Έτοιμος να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για χατίρι του Τάιλερ Ντόρσεϊ εμφανίζεται ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι σύμφωνα με πληροφορίες ανέβασαν την προσφορά τους στα 1,2 εκατ δολάρια για την επόμενη σεζόν.

Όχι, δεν είναι απλή η ιστορία του Ντόρσεϊ και της παραμονής του στον νταμπλούχο Ελλάδας. Και αυτό ήταν γνωστό εξ αρχής. Ο ομογενής γκαρντ θέλει να παίξει στο ΝΒΑ. Θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Είναι λογικό λοιπόν όπως πέρσι τέτοιο καιρό, έτσι και φέτος να έχει τις κεραίες του σηκωμένες για όσα συμβαίνουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αύριο ανοίγει η αγορά των ελεύθερων (free agency) άρα είναι πολύ λογικό για τις επόμενες ημέρες να περιμένει και να μετρήσει αν θα του προκύψει κάποια ευκαιρία.

Φυσικά ο Ολυμπιακός θέλει αυτή την υπόθεση να την κλείσει μια ώρα αρχύτερα. Θέλει να τον δελεάσει. Άρα πολύ λογικά ανεβάζει και την προσφορά. Είναι κλειδί η παραμονή του Ντόρσεϊ στη μετάβαση στην επόμενη αγωνιστική εκδοχή. Και γιατί όλοι περιμένουν ότι ο Ντόρσεϊ θα είναι ακόμη καλύτερος έχοντας πλέον προσαρμοστεί για τα καλά. Και βέβαια γιατί είναι κάτοχος Ελληνικού διαβατηρίου.

Γενικώς για την υπόθεση, αν και δεν λέγονται πολλά, υπάρχει μια συγκροτημένη αισιοδοξία. Και ως εκεί.

Στο μεταξύ σύμφωνα με δημοσίευμα του eurohoops ο Ολυμπιακός που ψάχνει ως και τρεις ψηλούς για το νέο του ρόστερ θέλοντας να αντικαταστήσει τους Πρίντεζη ,Ζαν Σαρλ και Κουίνσι Έισι φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Μπεν Μπέντιλ.

Ο Γκανέζος πάουερ φόργουορντ γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, έχει παραστάσεις από την Euroleague, είναι αρκετά δυνατός και μπορεί να βοηθήσει στην άμυνα. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο «5» σε κάποια σχήματα και υπό προϋποθέσεις. Επομένως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει στο πρόσωπό του μια περίπτωση που θα μπορούσε να «δέσει» με τον Σάσα Βεζένκοφ στο «4», αντικαθιστώντας επί της ουσίας τον Ζαν Σαρλ.

Η αίσθηση που υπάρχει για την περίπτωση; Ότι είναι στους παίκτες που εξετάζεται. Χωρίς όμως επ ουδενί να βρίσκεται και στις πρώτες επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ