Άναψε φωτιές στον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ – Τα άφησε όλα ανοιχτά για το που θα υπογράψει

Άναψε φωτιές στον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ – Τα άφησε όλα ανοιχτά για το που θα υπογράψει

Άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν την απάντηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, την ώρα που εκείνος... θολώνει ακόμα μιο πολύ το τοπίο με τις δηλώσεις του.

Η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο! Ο Ολυμπιακός έχει δείξει και στην πράξη ότι θέλει να κρατήσει τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ, για τον οποίο φέρεται να έχει μπει… σφήνα και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «bnsports» μετά την αναμέτρηση της Εθνικής τόνισε πως η κατάσταση με τους Πειραιώτες είναι μπερδεμένη και ότι δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο προς το παρών.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία 93-71 : Επίσημη… αφιονισμένη

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προς το παρόν δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο. Η κατάσταση με τον Ολυμπιακό είναι μπερδεμένη. Πρέπει να συζητήσω με τους κοντινούς μου ανθρώπους. Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως θα είναι σίγουρα ένα μακρύ καλοκαίρι».

Για τη νίκη της Εθνικής ομάδας: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα με τα χρώματα της Εθνικής. Βγάλαμε πολύ καλή ενέργεια στο γήπεδο και φερθήκαμε σαν ομάδα. Σε αυτό βοήθησε και ο κόσμος, που δημιούργησε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».

Για τους αγώνες που θα κληθεί να δώσει η Εθνική τον Αύγουστο, αλλά και για το Eurobasket του Σεπτεμβρίου: «Ήταν μια πολύ πιεσμένη χρονιά, δεν σκέφτομαι ακόμα τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτό που θέλω τώρα είναι να πάω στην οικογένειά μου, την οποία έχω να δω 11 μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ