«Έχουμε 20 διαρκείας – Δε θα πάω εγώ φυλακή για να έχω μια ομάδα»

«Έχουμε 20 διαρκείας – Δε θα πάω εγώ φυλακή για να έχω μια ομάδα»

Το «τέλος» της Λάρισας ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχός της, Θεόδωρος Ριζούλης.

Τίτλοι τέλους για τη Λάρισα και με τη… βούλα. Όπως αναμενόταν, η ομάδα της Λάρισας δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Basket League τη νέα σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Θεόδωρος Ριζούλης.

Ο μεγαλομέτοχός της ΚΑΕ μίλησε στην εφημερίδα «Ελευθερία Λάρισας» και ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα, τονίζοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να πάει στη φυλακή για να έχει απλώς μια ομάδα στα χέρια του…

Διαβάστε επίσης: Τέλος ο Ντόρσεϊ για τον Ολυμπιακό – Επιστρέφει στο ΝΒΑ!

«Τέλος η Λάρισα ΚΑΕ, δεν θα πάω εγώ φυλακή για να έχω μια ομάδα. Μέχρι τώρα έχουμε πουλήσει μόλις είκοσι εισιτήρια διαρκείας παρότι τερματίσαμε στην τέταρτη θέση. Για ποιον λόγο να ασχοληθώ. Θα πηγαίνω και εγώ σαν φίλαθλος να βλέπω αγώνες έστω και αν χρειαστεί να κάνω κάποια χιλιόμετρα.

Η Λάρισα μπορεί να χάρηκε, να γέμισε το γήπεδο, αλλά δυστυχώς μια ομάδα για να συντηρηθεί χρειάζονται πολλά χρήματα και εγώ δεν τα έχω. Ο ΕΣΑΚΕ ζητάει να έχει μια ομάδα προϋπολογισμό 800.000 ευρώ και καλά κάνει. Όταν εμείς έχουμε έσοδα με το ζόρι 250.000 ευρώ πώς να βγάλουμε τη χρονιά; Φέτος με το ζόρι θα ξεπληρώσουμε τους παίκτες», δήλωσε ο μεγαλομέτοχός της Λάρισας, Θεόδωρος Ριζούλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ