«Και ο Ολυμπιακός για τον Λούκα Βιλντόζα» (vids)

«Και ο Ολυμπιακός για τον Λούκα Βιλντόζα» (vids)

Ρεπορτάζ έκπληξη για τον νταμπλούχο και τον Αργεντινό γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός μετά και το αίσιο τέλος με την παραμονή του Σάσα Βενζέκοφ στην ομάδα, «φουλάρει» πλέον για να προσθέσει τις τελευταίες του πινελιές στο ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ρόστερ εξάλλου μιλάει από μόνο του με τον Ολυμπιακό να έχει 11 παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου και να περιμένει ακόμη μια μεταγραφή στη θέση «5» συν 2-3 μικρούς φερέλπιδες παίκτες, είτε από τους Νέους του συλλόγου είτε από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: «Ο αγαπημένος μου παίκτης ever» – Απίθανη ανάρτηση Γιαννακόπουλου για μεταγραφή του Παναθηναϊκού

Όπως μας έχουν συνηθίσει στο μεγάλο λιμάνι οι περιπτώσεις που κοιτάζουν είναι πάντα από το… υψηλό ράφι. Μια τέτοια είναι και η περίπτωση του Αργεντίνου γκαρντ, Λούκα Βιλντόζα τον οποίο η χρονιά που μας πέρασε τον βρήκε στην άλλη… μεριά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στους Μπακς και στο πλευρό του Giannis.

Ο εξαιρετικός Αργεντινός πόιντ κόμπο γκαρντ, Λούκα Βιλντόζα (1995, 1.91μ.) μετακόμισε στην Αμερική περύσι , υπογράφοντας στους Νικς από την Μπασκόνια, ωστόσο όμως στάθηκε πολύ άτυχος και δεν αγωνίστηκε με την ομάδα της Νέας Υόρκης εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στο πόδι.

Στην συνέχεια βρέθηκε στους Μπακς, από τους οποίου έμεινε ελεύθερος τον περασμένο μήνα. Πλέον με τον ίδιο να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, αρκετοί είναι οι υποψήφιοι «μνηστήρες» για την απόκτηση του.

Ανάμεσα σε αυτούς και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα η οποία έχει κυκλώσει το όνομα του, και αναμένεται να κάνει την δική της προσπάθεια ώστε να τον ντύσει στα «ερυθρόλευκα».

Στο κυνήγι της απόκτησης του βρίσκεται και η Φενέρμπαχτσε, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να τον έχει ψηλά στην μεταγραφική της λίστα, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μπασκόνια.

Ο Βιλντόζα ήταν ο ΜVP της Μπασκόνια στην κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία κατά της Μπαρτσελόνα. Αγωνίστηκε σε 90 ματς της Ευρωλίγκας με τα χρώματα της βασκικής ομάδας και τη σεζόν 2020-21 μέτρησε 10,2 πόντους, κερδίζοντας την εύνοια των Νικς. Δεν είχε επιλεχθεί σε ντραφτ του ΝΒΑ.

Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 στην Κίνα δίπλα στον Λουίς Σκόλα παίζοντας βασικό ρόλο μαζί με τον Φακούντο Καμπάτσο στα γκαρντ της Αργεντινής.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να δείξουν πολλά, για τον αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να προσθέσει στο δυναμικό του ένα παίκτη που θα κάνει την διαφορά…

Δείτε τον εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ