Ολυμπιακός: Τι συζήτησαν Μπαρτζώκας και Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Τι συζήτησαν Μπαρτζώκας και Βεζένκοφ

Οι δύο άνδρες ήταν σε ανοιχτή γραμμή όλο αυτό το διάστημα – Τι είπε στον Μπαρτζώκα ο Βεζένκοφ και η ανακούφιση του έμπειρου τεχνικού.

Με τα χρώματα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Σάσα Βεζένκοφ, καθώς όπως ενημερωθήκατε από 10.gr, οι Σακραμέντο Κινγκς αποφάσισαν να μην αποκτήσουν τον Βούλγαρο το φετινό καλοκαίρι και να τον αφήσουν στον Πειραιά για έναν ακόμα χρόνο.

Οι άνθρωποι των «Βασιλιάδων» ενημέρωσαν τον 26χρονο φόργουορντ για την απόφασή τους, αλλά και για τους λόγους που δεν προχωρούν φέτος στην απόκτησή του, με τους Ερυθρόλευκους να διατηρούν στο ρόστερ τους τον περσινό MVP της Basket League.

Διαβάστε επίσης: Πέδρο Μαρτίνς: Κάθε χρόνο τέτοια μέρα… (vids)

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν και έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στην κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα του μεγάλου λιμανιού στην Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε σαν τρελός την παραμονή του Βούλγαρου φόργουορντ στον Ολυμπιακό και η απόφαση των Σακραμέντο Κινγκς προκάλεσε ανακούφιση στο στρατόπεδο των νταμπλούχων. Ο κόουτς των Πειραιωτών όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Σάσα Βεζένκοφ και οι δύο άντρες συνομιλούσαν καθημερινά.

Ο διεθνής άσος είχε ενημερώσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα ότι είναι χαρούμενος στην ομάδα και απόλυτα ευχαριστημένος από τον ρόλο του, αλλά και από τη συνεργασία που έχει με τον ίδιο, τους συμπαίκτες του, αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Βούλγαρος, ωστόσο, είχε ξεκαθαρίσει στον τεχνικό των Πειραιωτών ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική του NBA και εάν ερχόταν η πρόταση των Σακραμέντο Κινγκς θα αποχωρούσε για να δοκιμάσει το American Dream. Σε αντίθετη περίπτωση θα έμενε στους Ερυθρόλευκους, αφού νιώθει πολύ καλά στον Ολυμπιακό και θα έφευγε μόνο εάν δεχόταν κάποια πρόταση με πολλά περισσότερα χρήματα από όσα προβλέπει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Τελικά, οι Σακραμέντο Κινγκς δεν προχώρησαν στην απόκτησή του, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί στο ρόστερ τον Σάσα Βεζένκοφ. Ένα πραγματικό… υπερόπλο, με τον Μπαρτζώκα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την παραμονή του Βούλγαρου φόργουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ