Τσιακμάς: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, τεράστια τιμή για μένα»

Τσιακμάς: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, τεράστια τιμή για μένα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσιακμάς έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας και δείχνει ανυπόμονος για την έναρξη της σεζόν.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του Νίκου Τσιακμά με τον ΠΑΟΚ, ο 22χρονος γκάρντ έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας.

Δήλωσε υπερήφανος που θα αγωνίζεται με την φανέλα του ΠΑΟΚ και ανυπομονεί να ξεκινήσει η σεζόν ώστε να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Διαβάστε επίσης: Αυτόν τον Έλληνα έχει stand buy ο Παναθηναϊκός- Τι περιμένει ο Πεδουλάκης (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

«Ήταν μία ευκαιρία για μένα, την οποία δε μπορούσα να την αφήσω να φύγει. Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος που του χρόνου θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι σίγουρα ένα βήμα παραπάνω για μένα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία τεράστια ομάδα, με τεράστια ιστορία. Με τιμάει που με επέλεξαν.

Η προηγούμενη χρονιά, είχε αρκετά προβλήματα και γι’ αυτό η ομάδα δεν ήταν στις πρώτες θέσεις. Ωστόσο, την επόμενη χρονιά, ελπίζω ότι θα είμαστε όλοι υγιείς, θα δουλέψουμε σκληρά και θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας, για να επαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει. Η ιστορία είναι του είναι πάρα πολύ μεγάλη, έχει τεράστιο κόσμο δίπλα του, που θέλουμε να του δώσουμε μόνο χαρές»,

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Όπως όλες οι ομάδες, έχει και αυτός τα σκαμπανεβάσματά του. Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή. Όλοι γνωρίζουν την πορεία του στο χώρο και τι έχει πετύχει. Το κλίμα στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ καλό και το έχω καταλάβει από τις πρώτες μέρες. Σε κάνουν κατευθείαν να νιώσεις ότι είσαι μέλος της ομάδας.

Ο κόσμος είναι δίπλα, από τα μηνύματα που έρχονται, στηρίζει την ομάδα. Πραγματικά πιστεύω ότι ίσως έχει έρθει η ώρα, να κερδίσει και πάλι ο ΠΑΟΚ αυτά που του αξίζουν και να πάει ακόμα καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ