Αυτόν τον Έλληνα έχει stand buy ο Παναθηναϊκός- Τι περιμένει ο Πεδουλάκης (vid)

Αυτόν τον Έλληνα έχει stand buy ο Παναθηναϊκός- Τι περιμένει ο Πεδουλάκης (vid)

Ποιός είναι ο Έλληνας που παρακολουθεί στενά ο Παναθηναϊκός για τις θέσεις των φόργουορντ...

Ο Παναθηναϊκός σιγά σιγά κλείνει το ρόστερ του για την ερχόμενη Euroleague και επικεντρώνεται στον 7ο ξένο του ρόστερ ταυτόχρονα όμως ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει «κλειδώσει» το όνομα ενός Έλληνα φόργουορντ που η απόκτηση του θα εξαρτηθεί από τον ΕΣΑΚΕ και την ψηφοφορία για τους ξένους που θα έχουν δικαίωμα στην ερχόμενη Basket League.

Ήδη μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Έρικ Πάσκαλ, οι Πράσινοι ξεψαχνίζουν την αγορά ώστε να βρούν τον κατάλληλο παίκτη που θα πλαισιώσει τους πράσινους στην θέση «4» και ταυτόχρονα να παίζει με την ίδια ευκολία στην θέση «3» που αυτή την στιγμή υπάρχει έλλειμμα αφού μόνο ο Μάριους Γκριγκόνις μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως στην συγκεκριμένη θέση.

Τα πάντα θα κριθούν όμως για την απόκτηση αυτού του παίκτη από την ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ για τους 7 ξένους στο ροστερ των ομάδων. Αν στην ψηφοφορία υπερισχύσει να μείνει το παρών πρωτόκολλο ο 7ος ξένος που θα αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League και θα χρειαστεί να αναπληρωθεί από κάποιον γηγενή παίκτη.

Γι’ αυτό το Τριφύλλι έχει σύμφωνα με πληροφορίες «μαρκάρει» το όνομα του Νίκου Ρογκαβόπουλου ο οποίος μετά την ΑΕΚ, με την οποία είχε υπογράψει 6ετες συμβόλαιο το 2017, μετακινήθηκε στον Προμηθέα λόγω οικονομικών προβλημάτων της Ένωσης.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης βλέπει ότι ο 21χρονος σμολ φόργουορντ είναι η τέλεια λύση για την τόνωση του Ελληνικού στοιχείου με έναν παίκτη που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και στο BCL με την φανέλα της ΑΕΚ και στο περσινό Eurocup με την ομάδα από την Πάτρα.

Ο Δούκας και το «όχι» στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Το όνομα του Νίκου Ρογκαβόπουλου δεν είναι άγνωστο στο μπασκετικό στερέωμα. Το ακριβώς αντίθετο αφού πριν 6 έτη συγκαταλέγονταν στους 10 καλύτερους νεαρούς παίκτες στην Ευρώπη μαζί με τον πλέον σούπερ σταρ του ΝΒΑ Λούκας Ντόνσιτς. Από μικρός μέσα στο μπάσκετ, στην τεράστια ακαδημία του Δούκα ξεχωρίζει και σκάουτερ από όλη την Ευρώπη κοιτούν την πρόοδό του.

Το 2017 και σε ηλικία των 17 ετών η Ρεάλ Μαδρίτης του κάνει επίσημη πρόταση συνεργασίας με πολυετές συμβόλαιο βλέποντας ότι το πρότζεκτ του Έλληνα φόργουορντ είναι πολύ ελπιδοφόρο. Όμως εκείνος αρνείται την πρόταση με την αιτιολογία πως θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα.

Το χρυσό στο ευρωπαϊκό των U16 και η ΑΕΚ!

Το 2017 ο Νίκος Ρογκαβόπουλος δείχνει το ταλέντο του αφού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16 για την κατηγορία Β αναδεικνύεται MVP της διοργάνωσης και ανεβάζει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου την χώρα μας. Έτσι η ΑΕΚ χωρίς να περιμένει, τον αποκτά και του δίνει πολυετές συμβόλαιο ώστε να είναι ο ηγέτης της Ένωσης τα επόμενα χρόνια.

Εκεί κατακτά 2 κύπελλα Ελλάδος το 2018 και 2020, το BCL του 2018 και το διηπειρωτικό κύπελλο του 2019. Όμως τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ τον εξώθησαν στην λύση της συνεργασίας του τον χειμώνα του 2021.

Ο Προμηθέας Πάτρας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και τον αποκτά. Σε 16 συμμετοχές με τους Πατρινούς έχει 6,5 πόντους μέσο όρο και 4,3 ριμπάουντ.

Σε αυτά προσβλέπει ο Αργύρης Πεδουλάκης που στα χέρια του Νίκου Ρογκαβόπουλου βλέπει τον τέλειο 6ο Έλληνα, μια κίνηση όμως που δεν θα γίνει πραγματικότητα κατά πάσα πιθανότητα αν περάσει ο 7ος ξένος που τόσο πολύ προσδοκά ο Παναθηναϊκός.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ