Ολυμπιακός: Η απόφαση του Μπαρτζώκα για τους δύο «μικρούς» του ρόστερ

Ολυμπιακός: Η απόφαση του Μπαρτζώκα για τους δύο «μικρούς» του ρόστερ

Την απόφαση να διατηρήσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τους Ιωσήφ Κολοβέρο και Παναγιώτη Τσάμη φέρεται να έχει πάρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός έχει τοποθετήσει σχεδόν όλα τα κομμάτια του παζλ σχετικά με το ρόστερ της νέας σεζόν, με την προσθήκη ενός ακόμα ψηλού κορμιού να απομένει και τους νταμπλούχους να κοιτάζουν επίμονα τον Κώστα Αντετοκούνμπο καθώς και την ξένη αγορά

Πέρα από τους παίκτες πρώτης γραμμής ωστόσο, ο Ολυμπιακός διαθέτει και νέους ελπιδοφόρους αθλητές, διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες, στους οποίους μπορεί να στηριχτεί τόσο στο παρόν όσο και το μέλλον.

Διαβάστε επίσης: «Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός – Λεβάντε για τον Ένις Μπάρντι» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαίνεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να κρατήσει στην ομάδα τους Ιωσήφ Κολοβέρο και Παναγιώτη Τσάμη. Οι δύο Έλληνες μπασκετμπολίστες μπορεί να βοηθήσουν αρκετά στις εν Ελλάδι διοργανώσεις, εκεί όπου θα χρειάζεται να παίρνουν ανάσες οι βασικοί.

Ο Κολοβέρος αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας και σε 20 παιχνίδια είχε 9.6 πόντους, 2.5 ριμπάουντ , 2.4 ασίστ και 1.5 λάθη. Ο Τσάμης, που καλύπτει κυρίως τη θέση «4», βρέθηκε την περασμένη σεζόν στην Α2 και τον Πανερυθραϊκό έχοντας κατά μέσο όρο 7,1 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Ο κόουτς των ερυθρόλευκων ποντάρει στην βελτίωση των δύο παικτών μέσα από τις ευκαιρίες που θα πάρουν στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ