«Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός – Λεβάντε για τον Ένις Μπάρντι» (vid)

«Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός – Λεβάντε για τον Ένις Μπάρντι» (vid)

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Λεβάντε για την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού.

Σε επαφές με την Λεβάντε για την απόκτηση του Ένις Μπάρντι φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία.

Ο Μπάρντι είναι 27 ετών (2/7/1995), Σκοπιανός και αγωνίζεται κυρίως ως «10άρι», αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο ως κεντρικός χαφ όσο και ως αριστερό εξτρέμ. Δύο θέσεις στις οποίες έχει παίξει αρκετές φορές στην καριέρα του, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του.

Διαβάστε επίσης: Άλλη εντεκάδα ετοίμαζε ο Μαρτίνς για τη Μακάμπι – Τι συνέβη με τον Κούντε

Τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζεται στην Ισπανία με τη φανέλα της Λεβάντε, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο υποβιβασμός, όμως, στη Segunda Division έχει αλλάξει τα δεδομένα και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο εξωτερικό, αναμένεται να αποχωρήσει από τους «γκρανότες».

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της 11άδας της Λεβάντε, με τον Σκοπιανό μεσοεπιθετικό να ολοκληρώνει την περσινή σεζόν με 32 συμμετοχές (3 γκολ, 3 ασίστ). Συνολικά με τα χρώματα της ισπανικής ομάδας έχει αγωνιστεί σε 162 ματς, στα οποία είχε 24 γκολ και 15 ασίστ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Ολυμπιακός «χτύπησε» την πόρτα της Λεβάντε και οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον 27χρονο. Μια μεταγραφή που μπορεί να ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ, όπως τονίζουν στην Ιβηρική.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον Ένις Μπάρντι έχουν ενδιαφερθεί επίσης ομάδες από την Τουρκία, τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως αναφέρουν στην Ισπανία.

Ο 27χρονος είναι διεθνής και μάλιστα έχει 44 συμμετοχές (9 γκολ) με το εθνόσημο, ενώ η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ τον Οκτώβρη του 2020 η… μετοχή του είχε αγγίξει τα 20 εκατ. ευρώ).

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ