Ο Παπαγιάννης το κεντρικό πρόσωπο του Παναθηναικού για τα διαρκείας (Vid)

Ο Παπαγιάννης το κεντρικό πρόσωπο του Παναθηναικού για τα διαρκείας (Vid)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επιλέχθηκε από τον Παναθηναϊκό ως το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν

Ο Γιώργος Παπαγιάννηςεπιλέχθηκε ως το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Παναθηναικού για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν σε Basket League και Euroleague.

Τη στιγμή αυτή ο 25 χρονος σέντερ του «τριφυλλιού» βρίσκεται με την Εθνική Ελλάδας και προετοιμάζεται για το Eurobasket του Σεπτέμβρη.

Στον σύλλογο του όμως προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και δημοσίευσαν το σποτ για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Διαβάστε επίσης: «Πλήγμα» για τη Γερμανία ενόψει Eurobasket

Έτσι, «έβγαλαν» για λίγο τη γαλανόλευκη από τον αστέρα της ομάδας τους και τον «έντυσαν» στα πράσινα ώστε να προσκαλέσει τον κόσμο τους να προμηθευτεί το δικό του εισιτήριο.

Ποιος άλλος θα μπορούσε άλλωστε να πραγματοποιήσει το επίσημο κάλεσμα;. Ο Παπαγιάννης εκτός από το γεγονός ότι είναι ο αρχηγός των «πράσινων», είναι και ο τελευταίος «πιστός», καθώς είναι ο μοναδικός που παρέμεινε στην ομάδα από το περσινό ρόστερ.

Η παρουσίαση των διαρκείας του Παναθηναικού:

«Ό,τι έχεις ονειρευτεί…
Ό,τι έχεις πιστέψει…
Θα το ζήσεις εδώ!

Έλα να το ζήσουμε μαζί στο ΟΑΚΑ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ