Παπαγιάννης: «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάμε ψηλά, είχα καλή συνεργασία με Ντόρσεϊ»

Παπαγιάννης: «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάμε ψηλά, είχα καλή συνεργασία με Ντόρσεϊ»

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά την νίκη της Εθνική μας ομάδας επί της Μ.Βρετανίας.

Η Εθνική μας ομάδας ήταν εξαιρετική στο ντεμπούτο του, Δημήτρη Ιτούδη σκορπώντας με 93-71 την Μ. Βρετανία στο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό της Λάρισας στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν και ο Γιώργος Παπαγιάννης ο οποίος σημείωσε νταμπλ-νταμπλ με 14π. και 10 ριμπάουντ.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε πανευτυχής για την νίκη της Εθνικής, ενώ στάθηκε και στην πολύ καλή συνεργασία που είχε με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης στην κάμερα της Nova:

«Είναι περηφάνια η Εθνική ομάδα και είναι πολύ σημαντικό να δίνεις χαρά στον κόσμο. Θέλουμε να δίνουμε χαμόγελα στους φιλάθλους και να κάνουν όνειρα για να φτάσουμε ψηλά. Είναι δύσκολο για μας μέσα στη χρονιά, όπως είναι το πρόγραμμα, αλλά σου δίνει χαρά. Ανεξάρτητα από το πότε παίζει η Εθνική ομάδα, είναι χαρά να παίζεις σε αυτή την ομάδα. Με τον Τάιλερ (σ.σ. Ντόρσεϊ) είχα να παίξω πολλά χρόνια, ήταν μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και περιμένω τη συνέχεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που παίζουν στα παράθυρα. Για το Ευρωμπάσκετ σίγουρα υπάρχουν δυνατότητες και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάμε ψηλά».

Από την πλευρά ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε τα εξής: «Είχαμε άγχος στην αρχή. Η Μεγάλη Βρετανία έχει παίκτες που μπορούν να σου προκαλέσουν πρόβλημα αν τους αφήσεις. Όμως από το ημίχρονο και μετά λυθήκαμε, παίξαμε όπως έπρεπε και φτάσαμε στη νίκη. Προσωπικά, προσπαθώ να είμαι έτοιμος, είτε παίξω από την αρχή, είτε μπω αργά στο παιχνίδι. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να κάνω αυτό που μου ζητά η ομάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ