Σε προχωρημένες επαφές με τον Στρέλνιεκς η ΑΕΚ (Vid)

Σε προχωρημένες επαφές με τον Στρέλνιεκς η ΑΕΚ (Vid)

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάνις Στρέλνιεκς.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις κινήσεις για ενίσχυση της ενόψει της νέας σεζόν στην Basket League, και αυτή τη φορά ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια πολύ μεγάλη μεταγραφή.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Sportando, η «Ένωση» βρίσκεται πού κοντά σε συμφωνία με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος θα είναι μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Ο 32χρονος Πόιντ γκαρντ, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια, από το 2017 ως το 2019, βάζοντας στις βαλίτσες του φεύγοντας πολύ καλά στατιστικά. Συγκεκριμένα είχε 7,5 πόντους, 2,1 ασίστ και 1,3 ασίστ  μέσο όρο την πρώτη του χρονιά, ενώ τη δεύτερη κατέγραψε 8,8 πόντους, 2 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ο Κέβιν Λοβ δίνει τη δική του απάντηση στο ερώτημα «Κόμπι ή Λεμπρόν»

Ο Λετονός μετά την αποχώρηση του από τον Πειραιά, πήγε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπου έμεινε επίσης δύο σεζόν. Στο βιογραφικό του υπάρχουν ακόμα οι Μπάμπεργκ, Μπουντιβέλνικ, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και η Βέντσπιλς.

Επίσης αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του με την οποία  , με την οποία έχει παίξει στα τέσσερα τελευταία Ευρωμπάσκετ.

Η περασμένη σεζόν τον βρήκε στην Λιθουανία για λογαριασμό της Ζαλγκίρις Κάουνας με την οποία είχε κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 6,5 πόντους , 1,8 ασίστ, και 1,7 ριμπάουντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ