Ολυμπιακός: Έκλεισε το επόμενο μεγάλο ταλέντο

Ολυμπιακός: Έκλεισε το επόμενο μεγάλο ταλέντο

Ο Ολυμπιακός θέλοντας να εξασφαλίσει από τώρα το μέλλον του αλλά και τον ελληνικό κορμό, εξετάζει την περίπτωση του Τανούλη ο οποίος ανήκει στον Προμηθέα

Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές κινήσεις προσθέτοντας στο ρόστερ του παίκτες με εμπειρία και ποιότητα, και παρ. ότι είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν σε Basket League και Euroleague, δεν φαίνεται πως θα σταματήσει το ψάξιμο…

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται σοβαρά για την περίπτωση του Γιώργου Τανούλη ο οποίος αποτελεί ανερχόμενο ταλέντο του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο 20χρονος Σέντερ αγωνίζεται στον Προμηθέα και αυτή τη περίοδο βρίσκεται με την Εθνική Ελλάδας, για την προετοιμασία ενόψει του Eurobasket.

Διαβάστε επίσης: Σε προχωρημένες επαφές με τον Στρέλνιεκς η ΑΕΚ (Vid)

Ο νεαρός αποτελεί επιλογή για το… μέλλον των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι θέλουν να εξασφαλίσουν τη νέα γενιά του ρόστερ τους αλλά και τον ελληνικό κορμό πριν να είναι αργά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν ο Ολυμπιακός καταφέρει και αποσπάσει την υπογραφή του Τανούλη θα τον στείλει δανεικό στον… Προμηθέα, εκεί όπου ήδη ανήκει δηλαδή, φέρνοντας στο νου μας την αντίστοιχη περίπτωση του Παναθηναικού με τον Νίκο Χουγκάζ.

Ακόμα, φήμες θέλουν τους νταμπλούχους  να εξετάζουν και την περίπτωση του Όμηρου Νετζήπογλου ο οποίος επίσης βρίσκεται στην προεπιλογή του Δημήτρη Ιτούδη για το Eurobasket και αγωνίζεται στον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ