Ανακοίνωσε Σλαφτσάκη ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Σλαφτσάκη ο ΠΑΟΚ

Και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Διαμαντής Σλαφτσάκης

Ενίσχυση στα φόργουορντ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Διαμαντή Σλαφτσάκη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 28χρονος πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου ενώ έχει αγωνιστεί και στην εθνική Ελλάδος στα νεαρά τμήματά της.

Διαβάστε επίσης: Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ: Τραυματίστηκε ο Νάσμπεργκ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 28χρονο φόργουορντ Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Καλωσορίζουμε το Διαμαντή στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 27 Ιουλίου του 1994. Έχει ύψος 2μ.01 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Χαλκηδόνας, αγωνίστηκε στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΚΑΟ Δράμας το 2012. Έπαιξε για τρία χρόνια στην ομάδα της Δράμας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας (2015-16), τον Απόλλωνα Πάτρας (2016-17), τα Τρίκαλα (2017-18), τον Άρη (2018-21) και στη διάρκεια της περσινής σεζόν (2021-22) στον Κολοσσό Ρόδου, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη. Στα 25 παιχνίδια που αγωνίστηκε στη διάρκεια της περσινής σεζόν ο Διαμαντής Σλαφτσάκης είχε 3,1 πόντους και 2 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Έχει αγωνιστεί σε 202 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ φόρεσε 26 φορές τη «γαλανόλευκη», με τις Εθνικές ομάδες παίδων, εφήβων και νέων ανδρών»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ