Επιστρέφει την ΑΕΚ ο Ξανθόπουλος

Επιστρέφει την ΑΕΚ ο Ξανθόπουλος

Ο Ηλίας Καντζούρης ζήτησε την απόκτησή του και ο 38χρονος γκαρντ επιστρέφει στην Ενωση.

Ετοιμος να επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο 38χρονος γκαρντ έχει συμφωνήσει με την Ενωση και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τους Κιτρινόμαυρους.

Ο έμπειρος άσος θα ενταχθεί στο ρόστερ ως έξτρα λύση για την περιφέρεια, με την επιστροφή του Βασίλη Ξανθόπουλου στην ΑΕΚ να αποτελεί εισήγηση του Ηλία Καντζούρη. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν τα δύο προηγούμενα χρόνια τον Κολοσσό Ρόδου και ο Ελληνας τεχνικός ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Λούτσιτς: «Δεν μπορεί να σταματήσει κανένας τον Γιάννη»

Ο 38χρονος προορίζεται ως έξτρα επιλογή για την περιφέρεια της ΑΕΚ, ειδικά για το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Φλιώνης. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος με την εμπειρία και την ποιότητα του μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και να βοηθήσει την ΑΕΚ, όπως είχε κάνει στο προηγούμενο πέρασμά του.

Πέρσι ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο προέκυψε λόγω του κορωνοϊού και κατάφερε να αγωνιστεί μόλις σε 17 αναμετρήσεις της Basket League, έχοντας κατά μέσο όρο 4,2 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ