Φρέιζερ: «Τεράστια ιστορία η ΑΕΚ – Να απολαύσω το μπάσκετ»

Φρέιζερ: «Τεράστια ιστορία η ΑΕΚ – Να απολαύσω το μπάσκετ»

Ο Τιμ Φρέιζερ μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, την απόφασή του να έρθει στην Ευρώπη και τους στόχους του με την Ένωση.

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και για τη νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά του μίλησε ο Τιμ Φρέιζερ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ο Αμερικανός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ενώ αναφερόμενος στην Ένωση έκανε λόγο για μία ομάδα με τεράστια ιστορία και πολλές επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης: Από το γήπεδο στο καταφύγιο οι παίκτες της Μέταλιστ και της Λβιβ (pics, vids)

Όσα είπε ο Φρέιζερ:

«Στην πρώτη μου χρονιά, που φεύγω από την Αμερική, νιώθω πολύ ενθουσιασμένος. Η Ευρώπη ήταν πάντα ένα «κεφάλαιο», που ήθελα να εξερευνήσω, και τώρα θεωρώ, ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι μία εκπληκτική ευκαιρία, αυτή που μου δίνεται, ώστε ν’ αγωνιστώ στο υψηλό επίπεδο. Ξέρω, ότι το κλαμπ βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης, και θέλω να συμβάλλω τα μέγιστα, ώστε να το βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή. Εκεί όπου ανήκει δηλαδή. Ξέρω, ότι η ΑΕΚ έχει τεράστια ιστορία και πολλές επιτυχίες, και παλαιότερα, και τα τελευταία χρόνια.

Είναι μια προοπτική που ναι μεν είναι καινούρια για μένα, αλλά δεν με αγχώνει. Κάθε άλλο. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να απολαύσω το μπάσκετ. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ στους οπαδούς μας, είναι ότι θα δείτε έναν παίκτη, που θα δίνει ό,τι έχει στο παρκέ. Πάντα με στόχο βεβαίως τις νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ