Γκριγκόνις: «Ελπίζω να φανώ αντάξιος των Σάρας, Σισκάουσκας και Ματσιούλις» (vid)

Γκριγκόνις: «Ελπίζω να φανώ αντάξιος των Σάρας, Σισκάουσκας και Ματσιούλις» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις στην Αθήνα έκανε ο Μάριους Γκριγκόνις και τόνισε πως θέλει να συνεχίσει τον... μύθο των Γιασικεβίτσιους, Σισκάουσκας, Ματσιούλις.

Εδώ και λίγες ώρες ο Μάριους Γκριγκόνις βρίσκεται στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, μετά το πέρας των υποχρεώσεών του με την Εθνική του ομάδα στο Eurobasket.

Ο Λιθουανός γκαρντ δήλωσε στην κάμερα της ομάδας ότι θέλει να συνεχίσει τον… μύθο των Γιασικεβίτσιους, Σισκάουσκας και Ματσιούλις.

Διαβάστε επίσης: Το θέμα είναι αν εμπιστευόμαστε ή όχι τον Γιοβάνοβιτς

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νιώθω πολύ όμορφα! Είχα στο μυαλό μου ότι θα έρθω στην Αθήνα εδώ και περίπου δύο μήνες και είμαι ενθουσιασμένος».

Για τους Λιθουανούς του Παναθηναϊκού: «Εύχομαι να συνεχίσω την παράδοση! Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών γιατί εκείνοι οι παίκτες ήταν πολύ καλοί, ιδιαίτερα ο Σαρας, ο Σισκάουσκας ο Μασιούλις… Για τον Γιαφτόκας δεν ήταν το ίδιο, αλλά ήταν όλοι καλοί παίκτες».

Για τους στόχους: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για στόχους, πάντα προτιμώ να υπόσχομαι λιγότερα και να φέρνω καλύτερα αποτελέσματα! Μπορώ να εγγυηθώ πως θα παλεύουμε και ότι θα προσπαθούμε για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Για τους φιλάθλους: «Ξέρω ότι οι φίλαθλοι της ομάδας είναι παθιασμένοι και έχουν μεγάλη ενέργεια, προσωπικά θέλω να το φέρουμε αυτό και στο παρκέ. Ας το κάνουμε όλοι μαζί!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ