Ιτούδης: «Ο αποκλεισμός της Εθνικής δεν έχει αποθαρρύνει τον Γιάννη»

Ιτούδης: «Ο αποκλεισμός της Εθνικής δεν έχει αποθαρρύνει τον Γιάννη»

Στην επιθυμία του Γιάννη Αντετοκούνμπο να φορέσει και την επόμενη χρονιά τη φανέλα της Εθνικής ομάδας αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Καμία σκέψη περί… απομάκρυνσης από την Εθνική ομάδα δεν έχει κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την πορεία και την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Eurobasket και αναφέρθηκε στον Greek Freak αλλά και στο μέλλον του στη «γαλανόλευκη», τονίζοντας πως ο σούπερ σταρ τον Μπακς δεν έχει αποθαρρυνθεί από τον αποκλεισμό.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από την Ισπανία για τη μεταγραφή του Μαρσέλο: Η κλήση «κλειδί» στο Παρίσι και τα «θέλω» του Βραζιλιάνου (pic)

«Αναμφίβολα δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, αλλά πρέπει να πούμε ότι η Γερμανία έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Η αγάπη του κόσμου ήταν κάτι που αφουγκραστήκαμε, αισθανθήκαμε και διαπιστώσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μας στο Eurobasket. κάναμε ένα σπριντ για να καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα», είπε αρχικά.

«Όλοι οι αθλητές θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση της Εθνικής, ανέφερε στη συνέχεια, καθώς στο τέλος πρόσθεσε πως μίλησε με κάθε παίκτη ξεχωριστά και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος τόνισε ότι δεν αποθαρρύνθηκε από τον αποκλεισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ