Παπαθεοδώρου: «Περιμένουμε ενίσχυση με δύο ακόμα ξένους»

Παπαθεοδώρου: «Περιμένουμε ενίσχυση με δύο ακόμα ξένους»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε δηλώσεις το μετά τη φιλική νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί του Άρη αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του.

Μετά τη φιλική νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί του Άρη με το ευρύ 87-61 ο προπονητής της νησιωτικής ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε δηλώσεις.

Αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας που είχε θετικά στοιχεία ενώ επεσήμανε πως το ρόστερ του χρειάζεται ακόμα δύο ξένους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Τι παίζει με Μπέικον και Πονίτκα στον Παναθηναϊκό (vids)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα διαφορετικό φιλικό από το χθεσινό. Σαφώς και δεν είμαστε έτοιμοι, δείξαμε άλλο πρόσωπο από το πρώτο φιλικό με τον Άρη και βέβαια και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πιο κουρασμένες.

Εμείς ωστόσο ανταποκριθήκαμε καλύτερα, δείξαμε καλά στοιχεία και στην άμυνα και στην επίθεση, όπου βρήκαμε ρυθμό, ενώ επικρατήσαμε και στα ριμπάουντ.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα μέσα στη σεζόν, είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Δεν είμαστε στο 100% και περιμένουμε ενίσχυση με ακόμα δύο ξένους αφού υπάρχουν τα σχετικά κενά. Στοχεύουμε σε μια καλή και αξιόλογη πορεία, έχοντας φυσικά μια καινούρια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα.

Πρέπει πρωτίστως να βρούμε τη χημεία μας και να συμπληρώσουμε το ρόστερ μας για να αποκτήσουμε την ομοιογένεια που θέλουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ