Τι παίζει με Μπέικον και Πονίτκα στον Παναθηναϊκό (vids)

Τι παίζει με Μπέικον και Πονίτκα στον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει το τελευταίο κομμάτι του φετινού του πάζλ ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος από πέρυσι. Ο Μπέικον που βρίσκεται αρκετά κοντά, η εναλλακτική του Πονίτκα και ο... Αγραβάνης.

O Παναθηναϊκός έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν με στόχο της επάνοδο του στην κορυφή της Ελλάδας αφού πέρυσι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το νταμπλ ενώ στην Euroleague θέλει να επιστρέψει στα playoffs μετά από δύο πολύ κακές σεζόν που πραγματοποίησε.

Όμως οι Πράσινοι για να συμπληρώσουν το παζλ χρειάζονται έναν παίκτη που να αγωνίζεται στην θέση «3» και σε διάφορα συστήματα να είναι επαρκείς και στο «4» εκεί που υπάρχει μόνο ο Ντέρικ Ουίλλιαμς.

Διαβάστε επίσης: Ο επιφυλακτικός Ιβάν, ο παραγωγικός Αϊτόρ και ο ανέτοιμος (ακόμα) Μπερνάρντ

Μπέικον ο Νο.1 στη λίστα και ο Πονίτκα!

Το όνομα που δεσπόζει στη λίστα των Πράσινων είναι εδώ και αρκετές εβδομάδες του Ντουέιν Μπέικον που πέρυσι έλαμψε με τη Μονακό φτάνοντας μέχρι το πέμπτο ματς των playoff όμως το ταξίδι των Μονεγάσκων τελείωσε στο ΣΕΦ. Τα νούμερα του εάν βρίσκονταν στο Final 4 του Βελιγραδίου ήταν ικανά να τον βγάλουν MVP της κανονικής διάρκειας.

Το καλοκαίρι όμως δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και πλέον ψάχνει ομάδα στο ΝΒΑ, με τον ίδιο να προπονείται με τους Λέικερς άλλα τον χρόνο να πιέζει αφού μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου θα πρέπει να έχει βρει ομάδα στον μαγικό κόσμο.

Σε αντίθετη περίπτωση ο Αμερικανός φόργουορντ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού αφού έχει έρθει σε συμφωνία με το Τριφύλλι που περιμένει να δει τις εξελίξεις.

Όμως ο Ντέγιαν Ράντονιτς μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια αλλά παράλληλα κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις στην αγορά ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

Έτσι ο Ματέους Πονίτκα μετά το εξαιρετικό Eurobasket με την Πολωνία ανέβηκε εξαιρετικά ψηλά στη λίστα ειδικά μετά το triple double που έκανε στον προημιτελικό κόντρα στη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Πολωνός έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ αλλά η περίπτωση του είναι βατή αφού η Ρωσική ομάδα δεν αγωνίζεται στην Euroleague και το buy out είναι πολύ μικρό. Έτσι οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει μπορεί πολύ εύκολα να τον κάνει δικό της με ελάχιστο χρήμα αλλά με άπειρη γνώση των γηπέδων της Euroleague.


Και το Plan B που λέγεται… Αγραβάνης!

Στον Παναθηναϊκό θέλουν όμως να ενισχύσουν και τον ελληνικό κορμό τους που μειώθηκε πάρα πολύ μετά τις φυγές των Παπαπέτρου, Κασελάκη αλλά και την μη- απόκτηση του Νικ Καλάθη. Έτσι σαν plan b υπάρχει το όνομα του Δημήτρη Αγραβάνη που είχε μια μεστή παρουσία με την εθνική μας ομάδα ενώ είναι και free agent.

Ο Έλληνας ψηλός φαντάζει ως ιδανική λύση στο «4» με το πολύ καλό του τρίποντο να είναι στα ατού του ενώ γνωρίζει και το υψηλότερο επίπεδο της Euroleague με τον Ολυμπιακό.

Συνεπώς οι επόμενες μέρες θα έχουν πολλή μεταγραφολογία για τον Παναθηναϊκό με τον Ράντονιτς να εξετάζει όλα τα σενάρια εξονυχιστικά προτού πάρει την τελική απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ